Крими

Издирваният вандал от МВР изритал вратата на кабинета на шефа на ДКЦ-1

  21.01.2022 12:00             
Издирваният вандал от МВР изритал вратата на кабинета на шефа на ДКЦ-1

Вандалът, когото издирват от МВР, е увредил не имущество на МБАЛ „Христо Ботев“ във Враца, а Диагностично-консултативен център 1, научи „Конкурент“.

Информацията потвърдиха санитарки, които разказаха, че екшънът на 5 януари е завършил с ритник по вратата на управителя на общинското здравно заведение д-р Петьо Вълчев.

https://www.konkurent.bg/news/16426737279196/mvr-kam-vrachani-poznavate-li-mazha-ot-snimkata

Самият той отказа да коментира каквото и да било по случая. „Не желая да коментирам каквото и да било за нещо, за което ме разпитваха вчера цял ден. Има си следствени органи, питайте тях“, каза д-р Вълчев, като по този начин, без да иска потвърди информацията ни.

Какво е предизвикало вандала да тегли шут на вратата му – това ще установят властите.

Според читатели „Конкурент“, в МВР познават много добре извършителя, тъй като през годините са се занимавали не един и два пъти с него.

Д-р Петьо Вълчев няма скандална слава и от спечелването на конкурса за шеф на ДКЦ-1 във Враца се опита да го стабилизира. В Мездра обаче нямат добри спомени от управленския му опит, тъй като го свързват с опитите да докара инсталация за рециклиране на медицински отпадъци, с което предизвика гнева на обществеността.