България Лайфстайл

Готови ли сте за бала?

  19.01.2022 11:59             
Готови ли сте за бала?

Подготовката за абитуриентските балове започва с месеци предварително - все пак това е едно от най-важните събития в живота на всеки млад човек.

Желанието да се откроиш от останалите, да изглеждаш стилно и да се забавляваш е присъщо на всеки джентълмен, който иска да заблести в тази така специална вечер.

Не знаете как да се подготвите за нея? Ние сме тук, за да ви помогнем!

В тази статия, заедно с екипа на класическия мъжки моден бранд – LAZARINI, подготвихме няколко трика, които ще помогнат на всеки абитуриент този сезон.

Ще ви дадем насоки как да направите най-подходящия избор за вашата визия, когато избирате между различните мъжки бални костюми, за да се забавлявате и изглеждате неотразимо по време на бала.

Стилният абитуриентски костюм - вечната класика

Не можете да сбъркате, ако заложите на класически абитуриентски костюм, за да изглеждате елегантно и модерно по време на тази специална вечер. Подходящият костюм ще ви даде увереността, от която се нуждаете.

Мъжките официални костюми за 2022-ра следват тенденциите, но запазват своите класически характеристики. Сега ще ви споделим топ съветите на LAZARINI, които да следвате при избора на костюм и аксесоари към него.

Първи стъпки при избора на визия

Ще срещнете хиляди различни костюми по магазините - класически втален, уголемен, със свободен силует и много други. Изберете такъв, който подчертава стриктно вашата физика и ви придава стилен завършен вид.

Изберете цвета внимателно

Ако абитуриентското парти няма цветови дрескод, можете да заложите на класически цветове или на нещо по-екстравагантно, с което определено ще бъдете запомнени.

Черното е вечна класика и с него никога няма да сбъркате. Но ако искате да изберете нещо по-интересно, може да се спрете на червен, златист, зелен или лилав цвят.

Важно е да обърнете внимание, че цветът, който изберете, трябва да е в тон с вашата кожа и да я подчертава. Ако имате шоколадов тен, разгледайте предложения в синьо, зеленикаво или кафяво. За по-светла кожа - може за заложите на класическо бяло, сиво, бежово.

Обърнете внимание на модните тенденции

Ако не искате да сте част от отбора на класиците, изберете вашия костюм от най-новите колекции за 2022-ра. Бъдете смели и експериментирайте с екстравагантен дизайн. За стилни и модерни абитуриентски костюми, разгледайте селекцията на LAZARINI.

 

Важни акценти

Снимка : lazarini.eu

Това, което прави костюмите толкова популярни, е, че могат да паснат добре на всеки и да го накарат да изглежда изискано. Освен това те никога не излизат от мода.

Преди да вземете това важно решение за вашия абитуриентски бал, трябва да знаете, че на пазара се предлагат най-различни стилове костюми, от които може да изберете. Ето и най-популярните сред тях:

  • Класически бизнес костюм: Той е най-предпочитан в тъмни нюанси и се носи на работа, бизнес вечеря или среща. Може да го носите и на по-официално събитие, но ние бихме препоръчали да заложите на нещо по-различно и модерно.

 

  • Кадифен костюм: Този костюм ще ви спечели със своята оригиналност и определено ще се превърне в най-добрия ви приятел. Ако ви се струва прекалено дръзко, може да комбинирате кадифено сако с чифт стилни панталони. 

 

  • Класически костюм: Той е традиционен и се състои от три части – сако, панталон и елек, създадени да паснат перфектно на тялото. Определено е едно по-класическо решение за абитуриентския бал.

 

 

  • Модерен костюм: Като последен писък на модата, той залага на интересни цветови комбинации, като често е леко втален и стои перфектно на младежите с добре поддържана фигура. Костюмите за балове също влизат в тази графа, защото са перфектни за партита и знаят как да привлекат вниманието.

 

Изборът на сако за бала

Има много различни платове за сака като вълна, лен, памук, кадифе и др. Можете да изберете плат според времето - дали ще вали, или пък ще бъде топло и слънчево. Цветът също ще играе решаваща роля за доброто представяне на самия бал.

Ако се съмнявате относно цвета, изберете класическо сиво. Сивото сако се счита за универсално за всички поводи. Комбинира се добре с вталени панталони в черно, кафяво или тъмносиньо, както и с чифт дънки.

Снимка : lazarini.eu

Обувките

Независимо дали решите да носите костюм или нещо по-ежедневно, изберете стилни обувки. Черната кожа е класика, която никога няма да излезе от мода. Може да заложите и на по-интересни цветове като червено, синьо, жълто, зелено и др.

Аксесоарите

Не забравяйте важността на аксесоарите, ако искате да направите добро впечатление. Аксесоари като стилни копчета за ръкавели, игла за ревер, шарени чорапи и елегантен колан могат незабавно да подобрят цялостния вид на вашия тоалет за бала.

Защо да се доверите на LAZARINI?

Силно вярваме, че всяка дреха, независимо от своя стил, крие в себе си история. А нашата основна цел е да помогнем на всеки джентълмен да разкаже своята история по един различен, неподправен начин.

Ние работим с висококачествени естествени материи и плетива, които придават една нова, луксозна визия на мъжките облекла. В LAZARINI ще откриете нашата топ селекция от мъжки костюми на страхотни цени, които са създадени да паснат на всеки вкус! Бъдете неотразими на вашия абитуриентски бал - изберете LAZARINI!