Крими

Акции на полицията окупираха Оряхово, Козлодуй и Бяла Слатина

  19.01.2022 09:58             
Акции на полицията окупираха Оряхово, Козлодуй и Бяла Слатина

Акции на полицията са се провели на териториите на районните управления в Оряхово, Козлодуй и Бяла Слатина, съобщиха от областната дирекция на полицията във Враца.

В Бяла Слатина  е проведена специализирана операция с превантивна с цел. Униформените са имали за задача  противодействие на контрабандата и разпространението на акцизни стоки, наркотични вещества, установяване на водачи управляващи МПС след употреба на алкохол или други упойващи вещества.          

В Козлодуй са извършени проверки на 12 автомобила и 27 лица. Съставени са 1 акт и 10 фиша по Закона за движение по пътищата. Проверките са извършени в рамките на специализирана операция с цел контрол на автомобилното движение.

Тази нощ в Оряхово е проведена специализирана операция с цел  противодействие на конвенционалната престъпност в малките населени места, опазване на обществения ред, контрол на пътното движение. Проверени са 15 автомобила и  22 лица. Съставени са 2 акта по Закона за българските лични документи и 7 фиша по Закона за движение по пътищата.