България

Задържаха мъж за убийство в Силистренско

  14.01.2022 20:40             
Задържаха мъж за убийство в Силистренско

Окръжна прокуратура – Силистра привлече към наказателна отговорност за убийство 55-годишен мъж от село Добротица, община Ситово. Той е задържан за срок до 72 часа. Искането на прокуратурата е за налагане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Разследването по случая е започнато на 2 януари 2022 година, след като 47-годишен мъж е намерен на улица в селото в безсъзнание. Той е настанен за лечение в болнично заведение, където няколко дни по-късно починал. Назначената тройна съдебно-медицинска експертиза установила, че мъжът е станал жертва на тежко криминално престъпление и смъртта му е насилствена.
Работата по случая продължава под ръководството и надзора на Окръжната прокуратура в Силистра. Предстои съдът да разгледа искането на наблюдаващия прокурор за налагане на най-тежката мярка за неотклонение.

На 2 януари четиридесет и седемгодишният мъж беше настанен в болница със средна телесна повреда, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра. Той бил намерен в безпомощно състояние и с наранявания по главата в село Добротица.Библиотеката в Монтана представя изложба "Живопис" на Венелин Захариев
77 семейства са подпомогнати финансово от Община Мездра през 2021 г. при раждане на дете
Полицията в Малага залови парти автобус
Левски /Лом/ стартира с победа в контролите
ДОБРИЯТ ПРИМЕР! Жена купи от бездомник открадната тротинетка, за да я върне на собственика ѝ
Огромна промяна за Сашо Кадиев! Вижте какво ще прави