България Спорт

Спортният министър и Илиана Раева бързо разтопиха ледовете след острите нападки

  14.01.2022 13:47             
Спортният министър и Илиана Раева бързо разтопиха ледовете след острите нападки

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева и спортният министър Радостин Василев разтопиха ледовете помежду си, става ясно от пост на Раева във Фейсбук, на който двамата са се прегърнали за снимка.
Тя обяви, че днес Василев я е приел в кабинета си. "Изчистихме всички недоразумения и двамата гледаме в една посока - просперитета на спорта", написа тя.
Раева обясни, че вчера той й се е извинил, а днес и тя на него. "Извиних му се, защото така го чувствам и смятам, че така е редно. Монетата винаги има две страни.
Вярвам в неговите намерения и възможности, че като министър ще направи най-важното за развитието на спорта", посочи още тя.
Вчера Василев и Раева размениха тежки обвинения. След среща между федерациите и ММС, Раева отправи остра атака към Василев, обвинявайки го, че "атаката на новия министър на спорта се прехвърли от Наско към мен". Малко след това той отговори на Раева на извънреден брифинг в сградата на ММС.
"Никога не съм нападал г-жа Раева, нито нейния съпруг, нито нейния спорт. Няма да позволя председателят на една федерация да извива ръцете на министъра", заяви вчера Василев.
 Библиотеката в Монтана представя изложба "Живопис" на Венелин Захариев
77 семейства са подпомогнати финансово от Община Мездра през 2021 г. при раждане на дете
Полицията в Малага залови парти автобус
Левски /Лом/ стартира с победа в контролите
ДОБРИЯТ ПРИМЕР! Жена купи от бездомник открадната тротинетка, за да я върне на собственика ѝ
Огромна промяна за Сашо Кадиев! Вижте какво ще прави