Свят

Тази 29-годишна палавница стана милионерка само за няколко месеца, ето как СНИМКИ 18+

  26.11.2021 20:20             
Тази 29-годишна палавница стана милионерка само за няколко месеца, ето как СНИМКИ 18+

Известната британска суингърка Vista Wife успя да нагорещи страстите с признания. При това малко скандални признания. Тя разкри колко успява да спечели благодарение на необичайната си „професия“. 

Момичето стана известно благодарение на услугата OnlyFans. 29-годишната британка прави секс с други двойки, които искат да опитат нещо ново и различно в отношенията си. 

Тя призна, че в началото е била срамежлива от този вид дейност, но бързо усетила, когато започна да получава прилични пари за това, че всичко това й харесва и й доставя удоволствие. Срещите с „клиенти“ при нея се провеждат, докато децата й са в час на училище.

Суингърката сега е толкова доволна от професията си, че не може да се сдържи да не се похвали за нея. И защо да не се хвали? Благодарение на нея само за няколко месеца британката е станала милионерка.

„Аз не съм милионерка вече и то благодарение на OnlyFans. В платформата съм само от три месеца, но изплатих всичките си дългове и изкарвам десетки хиляди долари всеки месец. 

Когато получиш много пари, започваш да ги третираш по различен начин. 

Но сега по-сериозно – разбирате, че това не е просто демонстрация на голи части на тялото, но и бизнес, който носи изключително добра печалба, каза британката.

Тя призна, че в началото непрекъснато е мислила да се откаже от това занимание заради страха, че някой от членове на семейството к, приятели или познати ще я види, но след първите пачки с пари бързо успя да преодолее този страх. 

Сега Vista Wife прави секс с други семейства за пари, говори за това на страницата си OnlyFans и споделя откровени снимки с абонати, които й дават парите си за това.  / jenata.blitz.bg