Избори Събития

Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания във Враца с водосвет

  17.10.2021 17:52             
Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания във Враца с водосвет

„По традиция открихме предизборната кампания на коалиция ГЕРБ-СДС за област Враца с водосвет за здравето на всички българи и с вярата в мъдростта на българския народ, защото и на 14 ноември ние трябва да направим важен избор.“ Това заяви водачът на листатата на коалиция ГЕРБ-СДС инж. Петя Аврамова в рамките на откриването на предизборната кампания за област Враца.
Водосветът за здраве и успех беше отслужен от Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий в храм „Св. Възнесение“. Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ–СДС бяха подкрепени от кметове на ГЕРБ от областта – кмета на Враца и общински ръководител на ГЕРБ-Враца Калин Каменов, кмета на Козлодуй Маринела Николова, кмета на Оряхово Росен Добрев и кмета на Мизия Валя Берчева. В листата на ГЕРБ-СДС за област Враца са включени 12 кандидати: Петя Аврамова, Красен Кръстев, Мирослав Аспарухов, д-р Владимир Христов, Мартин Харизанов, Владимир Миленков, д-р Иво Ралчовски, Ралица Добрева, Соня Мошолова, Момчил Върбанов, Галин Снежанов и Ангел Лалюв.
 „Надявам се българските избиратели да направят прагматичен, а не емоционален избор. И да изберат тези, които са показали, че могат да се справят с кризи, които имат компетентност да изведат държавата от настоящата криза. Вярвам, че жителите на област Враца ще ни подкрепят и този път. Държавата ни трябва отново да поеме по пътя на стабилността, по пътя на градежа, така, както работехме в предишните години при управлението на ГЕРБ“, коментира Петя Аврамова. Тя припомни, че невъзможността на два поредни парламента да съставят правителство и лошото управление на служебните кабинети са довели страната до здравна и икономическа криза.

Гласувайте с №32 в бюлетината!

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!