Лайфстайл

Проф. Кантарджиев ще е жури в „България търси талант“

  18.10.2021 19:30             
Проф. Кантарджиев ще е жури в „България търси талант“

Проф. Тодор Кантарджиев ще е част от журито на предстоящия сезон на "България търси талант". Това разкриха от екипа на предаването, като дори вече показа първа снимка на вирусолога от снимачната площадка на риалити формата.

 С качествата на човек със скрит артистичен талант, невероятно чувство за хумор и професионална способност да погледне на нещата с усмивка и в най-тежките моменти, той се впуска в „България търси талант“, за да допринесе към преобразяването на шоуто през новия сезон. С усет към забавното и смешното, с бърза мисъл и завиден интелект проф. Кантарджиев ще бъде първи с остроумните отговори и коментари, но и с безпощадни критерии.

“Дойде време да мислим позитивно, дойде време да се откажем от страха и недоверието, дойде време да се забавляваме, но да имаме едно на ум!”, каза професорът

Телевизионният водещ Николаос Цитиридис също ще оценява участниците в новия сезон. Това съобщи самият той в последното си предаване за седмицата. Цитиридис представи пред публиката червения бутон, който ще се превърне в негов най-добър приятел на панела на журито. Там компания ще му правят още дамите Катерина Евро и Евелин Костова. По-рано тази седмица стана ясно и че Даниел Петканов потвърди, че той и Александър Кадиев ще се завърнат като водещи и този път. Снимките на предаването са вече започнали.

"България търси талант" ще бележи отново ефира на бТВ през пролетта.