Свят

Смърт грози мъж, убил жена си с кобра

  14.10.2021 18:20             
Смърт грози мъж, убил жена си с кобра

Властите в Индия са осъдили мъж по обвинение, че убил собствената си съпруга чрез ухапване от кобра. Сурадж Кумар бил арестуван миналата година, след като жена му Утра починала от змийска отрова.
Разследването доказало, че Сурадж пуснал кобра в леглото на съпругата си, докато тя спяла през нощта, съобщава BBC, цитирана от DarikNews.
25-годшната жена била открита мъртва на сутринта от семейството си. Те заподозрели съпруга, който ги тормозил за зестра. Само седмица по-рано Утра била ухапана от друга змия, но успяла да се възстанови.
Полицията заяви, че разследването сочи, че именно съпругът стои зад двете змийски покушения. Арестуван е бил и друг мъж, който му помогнал да си набави влечугите. По-късно той станал свидетел по случая и помогнал на разследващите да съберат пъзела на убийството.
Прокуратурата е поискала смъртна присъда за Сурадж Кумар. Вместо това съдията по делото е постановил двойна доживотна присъда за признатия убиец, който трябва да плати на близките на жертвата около 6 500 долара.Мним Александър на съд, измамил гадже с близо 37 бона
Четирима руски туристи открити мъртви в сауна на хотел в Албания
Стана ясно колко е населението на община Лом
Дунав 2016 победи в Попица навръх събора в Селановци
6 знака, че той просто си играе със сърцето ви
Пламен Петков стана дядо, в Чипровци няма да се спи тази нощ