Събития

До петък ще работи преброителният пункт в Община Видин

  13.10.2021 20:00             
До петък ще работи преброителният пункт в Община Видин

Удължава се работата на изнесения преброителен пункт, който се намира в сградата на Община Видин. Хората, които не са успели да се преброят, могат да направят това до петък- 15 октомври. 
"Преброяването е удължено до петък включително. Ако хората се преброят дотогава, няма да има глоба. Ако не успеят до петък, ще ги глобят. Могат да дойдат тук на място от 9 до 13 и от 16 до 19 часа. Номерът от електронното преброяване излиза автоматично в статистика. Беше пуснат един имейл адрес, на който да се изпрати. Дефакто тези, които са с код, не трябва да идват тук. Тук само се преброяват тези, които не са били намерени на адрес, или  са били на работа, или никой не ги е посетил, или каквато и да е причината - идват и се преброяват. Тези с код си го изпращат на имейла, който е посочен в статистика (e-mail: [email protected] )  и това е", обобщи преброителят Павлина Мариянова. 
84 домакинства са преброени в изнесения пункт от понеделник до днес на обед. Това са около 110 преброени жители на община Видин.
Припомняме, че изнесеният пункт е разположен на партера в сградата на общинската администрация (при пропуска).