Избори Събития

Голяма изненада в листата от кандидати на БСП във Видин

  13.10.2021 14:16             
Голяма изненада в листата от кандидати на БСП във Видин

Водачът на листата от кандидати за депутати от БСП във Видин Филип Попов представи хората, които са след него в листата.
"Нашата листа е балансирана както по отношение на професии, така и по отношение на възрастова граница и разлика и разбира се съотношение мъже-жени. Всички ние от тази листа сме от Видин, милеем за град Видин, за област Видин. БСП показа в последните години, че е единствената алтернатива, показа, че само БСП има визия за това как да се развива България, има конкретна програма, приоритети и дори стъпки за първите 100 дни. Ще заложим на позитивна кампания, на това, което всъщност откроява "БСП за България" от всички останали политически субекти на сцената, а именно- прозрачност, прогнозируемост, стабилност", коментира Попов.
На второ място в листата на БСП е представител на гражданската квота - строителният предприемач и благодетел на футболния "Бдин" - Жоро Василев.

На трета позиция е Аня Ангелова, завършила е "регионално развитие" и "педагогика", председател на БСП-Брегово. Следват: Тихомир Трифонов, студент по право; д-р Наташа Петкова, председател на БСП-Ново село; Ивелин Каменов, представител на коалиционните партньори, юрист от Белоградчик; Андрей Андреев, икономист, председател на БСП-Димово и Милен Митов, учител от Видин.