Лайфстайл

6 знака, че той просто си играе със сърцето ви

  16.10.2021 19:30             
6 знака, че той просто си играе със сърцето ви

Всеки човек понякога чувства несигурност във връзката. Ако все още се чудите дали човекът, с когото сте, е правилният, дали не ви използва, тогава прочетете следващите редове. Ако забележите някои от следните признаци, то вашият избраник явно само си играе с вас.

1. Настроението му се променя постоянно

Той има две страни – една прекрасна и една, която ви плаши. Изглежда никога няма да има нормални отношения с вас. Ще настъпят дни, когато той просто ви пренебрегва и лесно се ядосва на дребни неща и дни, когато той ще иска да бъде около вас през целия ден, ще ви показва, че отчаяно се нуждае от вас. Това е нестабилен човек.

2. Той се показва само когато има нужда от нещо

Има дни, в които не можете да се свържете с него и се появява само когато той реши или когато иска нещо от вас. Това е знак, че той ви вижда само като нещо, което може да използва, някой, който да го утеши или някой, който е длъжен да му помага във всеки един момент. Това не е любов!

3. Прави нещата според неговото време

Той ви дава само толкова от времето си, колкото реши? Той често анулира плановете ви заедно? Винаги забравя, че вие ​​двамата сте планували да направите нещо заедно, защото често се случва да е зает с нещо друго? Това не само показва, че вие ​​не сте неговият приоритет, това е знак, че той не ви приема сериозно.

4. Без сериозни разговори

Той винаги избягва да говори за нещата, които са важни за вас, като съвместното ви бъдеще и вместо това просто иска да се забавлявате. Той предпочита неангажиращи разговори и флиртове, отколкото да води един от тези сериозни разговори, които са важни за всяка връзка.

5. Не се интересува от живота ви

Може да ви е задал основните въпроси от рода на "Къде живеете?" или "Колко братя и сестри имате?" на първата ви среща, но той веднага ги е изтрил от ума си, защото не заемате толкова важното място в живота му. Той се колебае и дори може би не иска да се запознае със семейството или с приятелите ви. Може би дори не знае какъв сладолед обожавате или какъв вид филми ви харесват. Ако човекът наистина се интересува от вас, той ще знае всеки детайл, свързан с вас и ще прекарва време заедно с близките за вас хора.

6. Той ви крие

Срещате се от доста време, но той все още не ви е запознал с приятелите си. Той винаги го отлага за по-късно, но всъщност никога не го прави. Да не говорим за семейството му... той дори и не иска да ви представи.