Свят

Катерица съхрани около 100 кг ядки под капака на Chevrolet СНИМКИ

  12.10.2021 16:10             
Катерица съхрани около 100 кг ядки под капака на Chevrolet СНИМКИ

Трудолюбивата катерица накара американеца Бил Фишър доста да се поизпоти. Неуморимото животно съхранявало ядки от дърво, което расте в имота на Бил, за зимата. Всичко щеше да е наред, но гризачът избра за склад Chevrolet Avalanche на Фишър.

От няколко години мъжът води истинска борба: дори ако собственикът паркира други коли под дървото, катерицата избира именно този пикап и го зарежда с ядки.

Интериорът и багажникът на колата обаче са недостъпни за животното, така че то използва отделението на двигателя като място за съхранение - а пикапът има значителен такъв!

Този път, за няколко дни, катерицата е натрупала 160 литра ядки в крилата и двигателното отделение на колата - това са 95 кг.

За да извади ядките, Фишър трябвало практически да разглоби предната част на колата си: ядките били буквално във всеки ъгъл. Дори когато собственикът решил, че е изчистил всичко, на първия завой на колата започнали да се изсипват ядки.

Мъжът така и не успя да се избави от всичките запаси на катерицата и управлява своя пикап, весело ръсейки ядки от най-неочакваните места на колата./GlasNews.bg