Лайфстайл

7 признака, че бившият ви може да се върне при вас

  13.10.2021 14:40             
7 признака, че бившият ви може да се върне при вас

Краят на една връзка невинаги е завинаги. Понякога се появяват признаци, че бившият ви има намерение да се опита да се върне при вас. Когато това се случи е важно да прецените дали си струва да хабите време, енергия и чувства. Бившите връзки и партньори носят своя емоционален товар, който вероятно не сте забравили. Краят на една връзка невинаги означава изцяло затворена врата. Вторите шансове понякога са най-правилното нещо, което можете да дадете на човека, когото сте обичали. Но със сигурност трябва да претеглите всички плюсове и минуси на този избор.

Кои са възможните признаци, че бившият ви има намерение да се опита да се върне при вас?

Той вече има нова връзка

Една от най-честите реакции след приключване на връзка е впускането в нова, за да се заличат раните от предната изгубена любов. Ако вашият бивш е в нова връзка скоро след приключването на вашата, това може да е признак, че не ви е преодолял и се опитва да ви забрави. Съзнанието на много хора работи по този начин – те се опитват да забравят предишния си провал, опитвайки се да завържат нова връзка, за да компенсират болката. Може да не отнеме много време преди бившият ви да осъзнае, че всъщност иска да му дадете втори шанс.

Среща се с личност, която е тотална ваша противоположност

Друг механизъм на съзнанието е пълното бягство от миналото. Това включва срещи с хора, които нямат нищо общо с бившите ни. По този начин се опитваме да се откъснем от всичко познато, което ни напомня на бившата ни връзка. Ако вашият бивш партньор се среща с жена, която няма абсолютно нищо общо с вас, това не означава, че ви е забравил и че мрази всичко във вас, а напротив – би могло да означава, че се опитва да ви забрави на подсъзнателно ниво, но не му се получава.

Демонстрира огромна активност в социалните мрежи

Ако бившият ви се прави на много зает в социалните мрежи, демонстрира постоянна активност, снима се от различни места с различни хора, вероятността да се опитва да се направи, че не му пука от раздялата ви, е голяма. Когато осъзнае, че всъщност има нужда от вас и иска втори шанс да оправите отношенията си, може и да ви потърси.

Не ви е върнал нещата

Щом бившият ви не ви е върнал нещата, които са останали в дома му, това определено говори нещо. Много е вероятно да се чуди как точно да ви покани, за да говорите за евентуално събиране. Когато се свърже с вас, имайте предвид, че една от възможните теми ще бъде именно това.

Той си е останал същият

Понякога човек не може да продължи напред по друг начин. Не открива грешки в себе си, не знае как да ги поправи. Затова и продължава да бъде същият. Ако усещате това в бившия си, много е вероятно той да не намира начин да продължи. Това може да го подтикне да поиска да се съберете отново.

Той не продължава напред

Продължаването напред е признак, че човек е намерил пътя си и е тръгнал по него самостоятелно или в компанията на нов партньор. Когато бившият ви не продължава напред, една от възможните причини е, че все още иска втори шанс и се надява нещата между вас да се подобрят. Затова и не прави крачки към нова връзка.

Все още ви търси

Това е може би най-явният знак, че бившият ви иска да се съберете. Щом не е отрязал контактите си с вас, търси ви и си намира причина да ви заговори, той може да опипва почвата. Вероятно иска да разбере с какви нагласи сте към него и дали може да се надява да му дадете втори шанс.