Свят

Огромно чудовище тръгна към туристка във водата, а тя направи нещо шокиращо СНИМКИ

  24.09.2021 15:27             
Огромно чудовище тръгна към туристка във водата, а тя направи нещо шокиращо СНИМКИ

Щатският парк Силвър Спрингс във Флорида е едно чудесно място за каране на падъл борд. Чистите синьо-зелени води на реката, заедно с пейзажа и животните, са идеални предпоставки за хубаво прекарване на времето.

Преди дни, обаче, една жена взриви мрежата с кадри, на които се вижда как тя се сблъсква отблизо с голямо чудовище, което изобщо не е доволно от присъствието ѝ.

В серия клипове и снимки във Фейсбук Вики Рийми Бейкър от град Окала показва как седи на борда си, а към нея бавно се приближава голям алигатор.

Чува се как Бейкър казва: „Какво правиш? Махни се от мен, махни се от мен“, докато влечугото приближава. След това тя казва: „О, ма*ка му, не, махни се“ и го избутва с греблото си.

Но това не върши работа. Звярът само се разгневява и изсъсква на Бейкър.

В далечината се чува мъж, който казва: „Госпожо, съветвам ви да се дръпнете, като се има предвид, че много го ядосахте“, пише miami.cbslocal.com.

В друго видео жената говори на алигатора: „Никога алигатор не е идвал към мен така досега. Вижте колко е близо до мен. Той дойде към мен и се опита да ми захапе падъл борда“.

В крайна сметка животното се отдалечава, а Бейкър зая вява: „Някой го храни и го е направил много опасен. Това е голямо момче“.

Флорида е щатът с най-много алигатори. Влечугите могат да се срещнат във всичките 67 окръга на щата. Над 200 000 има само в Евърглейдс.

Рядко хората биват тежко наранявани от алигаторите, но се случва. Повечето алигатори по природа се страхуват от хората, но могат да изгубят този страх, ако хората ги хранят.Четирима руски туристи открити мъртви в сауна на хотел в Албания
Стана ясно колко е населението на община Лом
Дунав 2016 победи в Попица навръх събора в Селановци
6 знака, че той просто си играе със сърцето ви
Пламен Петков стана дядо, в Чипровци няма да се спи тази нощ
Абушев вкара на бившия си тим за класика в Добрич