Свят

Огромно чудовище тръгна към туристка във водата, а тя направи нещо шокиращо СНИМКИ

  24.09.2021 15:27             
Огромно чудовище тръгна към туристка във водата, а тя направи нещо шокиращо СНИМКИ

Щатският парк Силвър Спрингс във Флорида е едно чудесно място за каране на падъл борд. Чистите синьо-зелени води на реката, заедно с пейзажа и животните, са идеални предпоставки за хубаво прекарване на времето.

Преди дни, обаче, една жена взриви мрежата с кадри, на които се вижда как тя се сблъсква отблизо с голямо чудовище, което изобщо не е доволно от присъствието ѝ.

В серия клипове и снимки във Фейсбук Вики Рийми Бейкър от град Окала показва как седи на борда си, а към нея бавно се приближава голям алигатор.

Чува се как Бейкър казва: „Какво правиш? Махни се от мен, махни се от мен“, докато влечугото приближава. След това тя казва: „О, ма*ка му, не, махни се“ и го избутва с греблото си.

Но това не върши работа. Звярът само се разгневява и изсъсква на Бейкър.

В далечината се чува мъж, който казва: „Госпожо, съветвам ви да се дръпнете, като се има предвид, че много го ядосахте“, пише miami.cbslocal.com.

В друго видео жената говори на алигатора: „Никога алигатор не е идвал към мен така досега. Вижте колко е близо до мен. Той дойде към мен и се опита да ми захапе падъл борда“.

В крайна сметка животното се отдалечава, а Бейкър зая вява: „Някой го храни и го е направил много опасен. Това е голямо момче“.

Флорида е щатът с най-много алигатори. Влечугите могат да се срещнат във всичките 67 окръга на щата. Над 200 000 има само в Евърглейдс.

Рядко хората биват тежко наранявани от алигаторите, но се случва. Повечето алигатори по природа се страхуват от хората, но могат да изгубят този страх, ако хората ги хранят.