Свят

Капсула с кокаин в стомаха уби контрабандист

  23.09.2021 16:40             
Капсула с кокаин в стомаха уби контрабандист

Контрабандист на наркотици, пътуващ от Испания за Еквадор, почина, след като кокаиновите капсули, които беше погълнал в стомаха си, се спукаха, съобщи турската полиция.

45-годишният еквадорски гражданин се насочвал към терминала за изходящи полети на летище Истанбул. Той припаднал на терминала, като си ударил главата в земята.

Медицински екипи оказали първа помощ на мъжа и го откарали в болницата. 

Съдебномедицинската експертиза е установила, че жертвата е била отровена от свръхдоза наркотик, тъй като две капсули в стомаха му са експлодирали по неизвестна причина. Полицията откри 400 грама кокаин в стомаха му.

Кадри от охранителната камера на инцидента показват, че пътника внезапно се срива назад на контролно-пропускателен пункт за сигурност на терминала и локва кръв изтича от устата му.

Турция, поради местоположението си между Европа и Азия, е транзитен път за контрабандисти на наркотици между двата континента. Миналата година страната конфискува тонове наркотици на стойност около 19 милиарда долара (165 милиарда TL).Мним Александър на съд, измамил гадже с близо 37 бона
Четирима руски туристи открити мъртви в сауна на хотел в Албания
Стана ясно колко е населението на община Лом
Дунав 2016 победи в Попица навръх събора в Селановци
6 знака, че той просто си играе със сърцето ви
Пламен Петков стана дядо, в Чипровци няма да се спи тази нощ