Крими

Ад край Враца! Катастрофа окървави пътя за Оряхово СНИМКИ+ ВИДЕО

  20.09.2021 17:02             
Ад край Враца! Катастрофа окървави пътя за Оряхово СНИМКИ+ ВИДЕО

Тежка катастрофа окървави пътя между Враца и Оряхово. Инцидентът е станал към 16.30 часа край заведението „Вичов хан“, което се намира на около 5 км от изхода на областния град. Жени зад волана предизвикаха невиждания от години ужас на пътя, научи "Конкурент".

Сблъскали са се два автомобила – „Фолксваген Шаран“ е смачкан до неузнаваемост и се е спрял в ската, и „Мерцедес“, в която част от возещите са заклещени след удара.

Според непотвърдена от полицията информация, ударът е станал при изпреварване между двете коли на завой. "Мерцедес"-ът е тръгнал на рискована маневра, завъртял се е на мокрия и хлъзгав път и е последвал невиждан карамбол.

Ранените бяха закарани от три линейки до Спешния център във Враца. Колите на бърза помощ се върнаха и втори път, за да вземат още пострадали.

Три пожарни се отзоваха на местопроизшествието, като се наложи да се режат ламарини, за да бъдат измъкнати пострадалите от капана на ламарините

Писъци на ранени хора и заклещени в едната от двете коли огласиха района.

В "Мерцедес"-а освен водачката е имало още две жени и момиче, които пътували от Баница към Враца. Само шофьорката е била във "Фолксваген"-а.

Полиция патрулира в района, като пропуска на серии колоните от двете страни.

вижте видео:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=567133874582730&id=100038583683933