Събития

Обвиниха общински съветник от Враца в педофилия, той плаши със съд СНИМКИ+ВИДЕО

  19.09.2021 23:30             
Обвиниха общински съветник от Враца в педофилия, той плаши със съд СНИМКИ+ВИДЕО

Общински съветник от Враца лъсна в телевизионно предаване, което го обвини, че е педофил. Скандалните кадри, представени от независимия журналист Станислав Цанов, вече се въртят в онлайн пространството. В една от групите във фейсбук - Спаси Враца, видеото се появи преди часове.

Разследването на ютуб канала "Занов: Напред и нагоре" е озаглавено „Малка съм, чичо...“ В главен обвинител се превръща девойка, представена в материала като "Кари". Самата девойка е с тъмни очила и силно дегизирана.

Според авторите на материала, ловци на педофили са заложили капан на Венелин Петров, общински съветник от Враца. В кадрите, снимани със скрита камера, се виждат неприлични предложения от Петров, оферта за интимни ласки, секс, удоволствия...

В репортажа се разказва за среща между общинския съветник от Враца и момиче, с което той завързва „контакт“, макар да знае, че е на 13 години. В меко казано неприличните предложения има скандални оферти: от „Сериозен съм, искам да се видим, да те поглезя малко“ до „Секса е много хубав, когато е с опитен мъж“.

Пред „Конкурент“ Венелин Петров отхвърли обвиненията и ги нарече манипулация. Според него кадрите са снимани по различно време, на различни места и в тях няма нито насилие, нито секс, нито каквото и да било скандално. Но са били монтирани, за да го злепоставят.

„Това е поръчка. Голям бизнес интерес стои зад това нещо – за 300-400 хиляди лева. Като видяха, че няма да успеят по нормалния начин, сглобиха тази гадост“, коментира обвиненията в педофилия бизнесмен от Враца. Той каза, че ще потърси правата си в съда срещу всеки, който опетни името му и благодари на „Конкурент“, че го е потърсил за гледната му точка.

„Нищо от изненесоното не отговаря на истината. Кадрите, които съм гол до кръстта, са снимани на морето. Другите са от пролетта в съвсем друг български град, като в тях няма никакви момичета, а разговор с мъже. Нямаше никакви момичета... Всичко е монтирано, за да изглежда ужасно гадно“, каза още Петров.

ЦЯЛОТО ПРЕДАВАНЕ ВИЖ ТУК:

https://youtube.com/watch?v=fZKLJSqkqjk&feature=share

Твърде вероятно от предаването да се поинтересува и прокуратурата, научи още „Конкурент“.

Наша допълнителна проверка установи, че Венелин Петров и бизнесмени от Петрич имат съдебен спор за хотел, който сe намира в Добрич. Според запознати с делата на общинския съветник от няколко мандата във Враца, възможно е предаването да цели омаскаряването на Петров.

 

Четете новините в konkurent.bg  - информационният портал на Северозапада.

 Мним Александър на съд, измамил гадже с близо 37 бона
Четирима руски туристи открити мъртви в сауна на хотел в Албания
Стана ясно колко е населението на община Лом
Дунав 2016 победи в Попица навръх събора в Селановци
6 знака, че той просто си играе със сърцето ви
Пламен Петков стана дядо, в Чипровци няма да се спи тази нощ