Лайфстайл

Зодии, които нямат късмет в любовта

  15.09.2021 19:30             
Зодии, които нямат късмет в любовта

Може да не намерите един единствен човек за цял живот, с който огъня никога няма да угасне. Но някои все пак се забъркват в афера с перфектния мъж.

Ние, разбира се, сме много щастливи за тях, но нека поговорим за другите - за тези, които имат късмет в любовта и често влизат в токсични връзки. 

Тези 4 зодии са най-нещастните в любовта: 

Овен
Със своята упоритост и гъвкавост, Овните са готови да убият всеки, който посегне на самотата им. И всичко това, защото любовта е опасна болест, при която сърцето боли, самоуважението и адекватността. Но дори и някой късметлия наистина да е омагьосал Овен, той дълго време няма да влезе във вътрешния им свят и това е само за най-доброто на един човек - там се случват ужасни неща, които не можете да видите. 

Телец
Телецът, прочел приказки и любовни романи, чака този единствен принц на бял кон. И ако някой свинар доближи портите на двореца, стените се вдигат. Исканията започват да падат едва след тридесет години, когато красавицата осъзнава, че и принцовете, и конете им отдавна са умрели. Между другото, за тях смърдящите чорапи на пода в хола и неудачните шеги доживот са истински кошмар.

Скорпион
Тук изглежда, че всичко е ясно - Скорпионите просто изяждат или жертват на висшите сили всеки мъж, който неочаквано се вкарва в живота на една такава красавица. Но това е само половината беда - най-упоритите и сладки скорпионки започват да изпитват неистова ревност. И това ще бъде най-ужасното, което може да ви се случи.

Рак
Любимите на Рака обикновено се търкалят като сирене в масло - ракът ще ги храни, ще дава пари и ще удушава с прегръдки. Затова само най-арогантните седят на врата на представителките на тази зодия. И е много трудно да ги изгоните оттам - нито убеждаването, нито греблата няма да помогнат. Затова Ракът се прави на мъртъв от време на време и това е най-ефективният вариант. /jenata.blitz.bg