България

Проф. Рачев алармира за нахлуващ студ: Ето кога

  14.09.2021 18:40             
Проф. Рачев алармира за нахлуващ студ: Ето кога


"От неделя ни очаква влошаване на времето. Отиваме към нормалното есенно време, няма за какво дамите да се разстройват." Това заяви в ефира на бТВ проф. Рачев.
"Четвъртък и петък ще имаме 30 градуса и това ще са най-топлите дни за месеца. В Пловдив, Русе със сигурност ще надмине и тези градуси.", уточни той.
"По всяка вероятност обаче от другата седмица температурите ще паднат поне с 10 градуса. На морето ще е по-меко от вътрешността на страната - все пак там се изисква време да изстине водата.", обясни проф. Рачев.
"За 15 септември нека майките вземат една връхна дрешка на малкия пъпеш, сутринта все пак ще е студено. Дай боже, малките ученици да са присъствено. При нас в университета на учениците вече им се учи.", каза той.
"Шанхай е полублокиран заради циклона, за който говорихме. Полетите са отменени. Там са 3-4- Българии - представяте си колко е страшно за тези хора.", разказа професорът.
"Вулкана в Исландия изригна отново. Хората масово отиват да си правят селфита там, което е доста опасно заради вулканичните изпарения.", каза той.

 Дреновец губи лошо в Севлиево
Голям карък спря Септември /Гл/ срещу Скала 2015 при дебюта на Пинко
Позабравен стрелец носи първа победа на Ботев /Попица/ за сезона
Арестуваха 56-годишен мъж за блудство с дете
Баща удуши трите си деца в Загреб, опита да се самоубие
Училищна Телерик академия отвори приема за безплатните си ИТ обучения за ученици във Враца