Събития

След бурята снощи! Цяла нощ пожарникари и спасители вадиха коли и чистиха клони и дървета от пътищата СНИМКИ

  20.07.2021 09:23             
След бурята снощи! Цяла нощ пожарникари и спасители вадиха коли и чистиха клони и дървета от пътищата СНИМКИ

Снощната буря в Монтанско изкорени дървета, хвана в капан няколко автомобила, наводни мазета и къщи. Пожарникари и спасители са вадили закъсалите коли, освобождавали са пътищата от изпопадалите клони и са отводнявали домове.

Около 18,30 часа са измъквани три автомобила, потънали под вода на улица „Трети март" в Монтана. Централният булевард на града  се завирява при всеки по-силен дъжд в ниската си част, при изхода към Лом.

Дървета са премахвани от шосето към Козлодуй в района на ломското село Ковачица, от пътя между селата Владимирово и Мадан в община Бойчиновци, от шосето при Горно Церовене.

Блокиран от изкоренени дървета и клони е бил и пътят между селата Громшин и Градешница. Над село Владимирово бурята е била опустошителна. Има пострадали покриви на къщи, а бор бил надвиснал опасно над един от домовете.

На северния път Монтана – Видин край село Студено буче са прибрани от шосето 20 дървета и клонаци. Отводняване са пет къщи във Вършец и една в Монтана.       Оставиха в ареста четирима телефонни измамници
Тунизийските сили за сигурност поставиха под домашен арест известен съдия
Канят на туристически преход във Врачанския балкан
Ботев /Вр/ - Левски. Стартови състави
Румънци станаха абонати на Бдин, майстор с хеттрик по навик, юноша с дубъл
Как се прави невидимо мастило - Детска научна лаборатория във Враца дава отговор