Събития

Удобство! БДЖ пусна бърз влак от Враца до Варна и обратно

  24.06.2021 12:27             
Удобство! БДЖ пусна бърз влак от Враца до Варна и обратно

"БДЖ Пътнически превози" ЕООД въведе нови, по-удобни възможности за пътуване с бърз влак от Враца до Варна, за гражданите и гостите на област Враца, съобразено с туристическия сезон. Бързият влак Враца-Варна-Враца се движи ежедневно, като от гара Враца тръгва от 04:55 ч. и пристига на гара Варна в 12:14 ч. В обратна посока влакът заминава от Варна в 16:35 ч. и пристига във Враца в 23:02 ч.

БДЖ предлага още една удобна връзка за пътуващите с нощния влак за Варна, който преминава през разпределителна гара Мездра в 00:28 ч., с пътнически влак, заминаващ от гара Враца в 23:25 ч. и пристигащ в Мездра в 23:45 ч.

Клиентите на "БДЖ Пътнически превози" ЕООД могат да се възползват и от 15-дневнвата предварителна продажба на билети и резервации за седящи /запазени места/ за бързите влакове в периода от 28 юни до 30 септември. Текуща информация за разписанието на влаковете може да бъде получена от електронния пътеводител на официалната страница на БДЖ /www.bdz.bg/, от служителите на билетните каси и гишетата „Информация“, както и от националния телефон 02 9311111.

Имайте предвид, че разписанието подлежи на корекция, при възникнали ремонтни или аварийни дейности по железопътното трасе, за което всеки гражданин следва да се информира ден по-рано за наличието на такава промяна в разписанието на влаковете.