Лайфстайл

Цели 6 години Фицата строи фамилната си къща

  14.06.2021 19:30             
Цели 6 години Фицата строи фамилната си къща

От 6 години актьорът, който стана любимец на публиката в ролята на Коцето от „Домашен арест“, строи фамилна къща. Филип Аврамов започнал строежа през 2015 г. на мястото на семеен парцел в кв. „Надежда“.
Вдигането на постройката обаче се проточило заради липса на финанси, а през това време той успял да се разведе с първата си съпруга Милена, да се задоми повторно за медицинската сестра от „Пирогов“ Севинч Ибрахим, повторно да се разведе и да се събере с бившата си жена. Актьорът показа до къде е стигнал със строителството по време на участието си в кулинарното шоу „Черешката на тортата“. Фицата разкри, че новият му дом ще се казва „Надежда 2“, но рязането на лентичката се проточило заради пандемията от Ковид-19.
„Останахме без работа и не можах да генерирам необходимата сума“, призна актьорът. Над входната врата той е поставил табела „Аврамов дом“, тъй като освен него, първата му съпруга Милена и дъщеря им Рая, ще живее и баща му Георги Аспарухов. Бившата му половинка Севинч от която има щерка Ана останала да живее в детето в малък апартамент в друг квартал. Заради липсата на всякакви удобства, за участието си в кулинарното предаване Фицата избра да готви в апартамента на своята тъща, писа Уикенд.
На първия етаж актьора е започнал строежа на театрална сцена, на която да се изявяват негови колеги. Някои от тях с желание се включвали в строителството. Помагал и баща му. Възрастният човек щял да украси стените със стенопис. В двора пък имало стена, направена от кал, която била вдигната от дядото на актьора. „Тя е на 110 години. Тук ще направя чешма в памет на дядо ми, на когото съм кръстен“, разкрива Аврамов.