Избори Събития

ПП „Има такъв народ“ откри предизборната си кампания във Враца СНИМКИ

  13.06.2021 13:05             
ПП „Има такъв народ“ откри предизборната си кампания във Враца СНИМКИ

Днес ПП „Има такъв народ“ откри предизборната си кампания във Враца. Откриването се състоя от 11 часа в Читалище „Развитие“, като на събитието присъстваха главният секретар и зам. председател на 45-тото НС Виктория Василева, председателят на 45-то НС Ива Митева, водачът на листата в областта Георги Георгиев, който е и водещ експерт "Регионално Развитие", депутат от 45-то НС и зам. председател на Комисията по Ревизия, Иван Хиновски - водещ експерт "Енергетика" и депутат от 45-то НС, Пламен Абровски - водещ експерт "Земеделие" и депутат от 45-то НС, Паунита Петрова - водещ експерт "Правосъдие" и "Социална Политика", Красимир Димитров - водещ експерт "Култура", Пламен Данаилов - водещ експерт "Икономика и Финанси" и депутат от 45-то НС и много други.

На събитието бяха представени кандидат депутатската листа на ПП "ИТН" в 6-ти МИР Враца и част от програмата на партията.

„Радвам се, че съм в града на петима председатели на Народното събрание – хора възпитани, хора образовани, хора можещи и знаещи. Мотото на кампанията ни е – „Време е за друго“. Да, време е за други лица в Народното събрание. Време е да влязат експертите в НС, време е на можещите и знаещите хора. Време е на разума, а не на настроенията и страстите. Време е на другото говорене в НС. Радваме се, че макар и толкова краткия живот на 45-ия парламент, ние успяхме да върнем дебатите и разискванията в НС. Това, което повече от 12 години не се е случвало. Надявам се експертизата да бъде водеща. Време е и за друг морал в политиката, друга компетентност, почтеност, отговорност.

На 11 юли се надявам да покажем всички, че не сме безразлични към случващото се в страната, че сме се научили вече да ценим правата си, че познаваме правата си, че ще се възползваме от правата си и няма да допуснем повече никаква игра с парламентарното управление. На 11 юли ще бъдем първа политическа сила защото е време за друго“, заяви при откриването Митева.

„Да кажа, че на 11 юли ще се реши всичко, не е така защото 11 юли ще бъде само началото. Всички са се вторачили в тази дата, но тя според мен ще бъде най-лесната. По-трудното ще бъде това, което предстои защото ще трябва да се вземат много тежки решения, много непопулярни мерки ще трябва да се прилагат. В случая ще ни е необходимо не просто разбирането и търпението на всички българи, но убедеността им, че няма лесен начин да се случат хубавите неща.

11-ти няма да ни реши проблемите. Той ще бъде начало на решаването на проблема защото е важно от каква позиция ще стартираме. Ние се борим за победа. Ние отиваме на тези избори с ясното съзнание, че искаме да спечелим, че можем да управляваме и знаем какво трябва да бъде направено“, каза по време на срещата Виктория Василева.

Водачът на листата Георги Георгиев представи колегите си, с които отива на изборите на 11 юли и заяви увереност, че този път резултатът няма да е същият и представителството от „Има такъв народ“ в НС от областта ще бъде повече.

 

*Купуването и продаването на гласове е престъпление