Спорт

Любопитни факти около онлайн букмейкърите, които не знаете

  20.05.2021 12:10             
Любопитни факти около онлайн букмейкърите, които не знаете

Светът на онлайн букмейкърите е много пъстър и интересен. В наши дни има немалко залагащи на спорт или казино, които избират интернет пред наземните пунктове за залози. Има множество любопитни факти около букмейкърите в мрежата, които по всяка вероятност не знаете, но тук ще разгледаме някои от най-интересните неща. Така ще получите информация, която по всяка вероятност ще Ви бъде не само интересна, но и много полезна.

Играчите могат да залагат при онлайн букмейкъри без лиценз

Ако във вашата държава има лицензирани букмейкъри, то това не значи, че този тип онлайн платформи за залози са легални в целия свят. Има държави, които слагат рестрикции на сайтовете за залагания, заради липса на лиценз, или защото законите в страната забраняват залагането. Това обаче далеч не може да спре играчите, тъй като те могат да се регистрират през така наречените огледални линкове даващи достъп до интернет залозите.

Държавите могат да ограничат някои методи за разплащания, но се използват алтернативи, които не могат да бъдат спрени. Така например, потребителите залагат чрез електронни портфейли или криптовалута, което им позволява да бъдат анонимни, и да не попаднат под ударите на закона. Има и още цял куп платежни инструменти предоставящи анонимност.

Много сайтове за залози имат клубове за лоялност

Не са малко онлайн букмейкърите, които предлагат клубове за лоялност. Това означава, че ако сте редовни клиенти ще можете да се възползвате от специални оферти, бонуси и промоции. За да станете член на клуба за лоялност, е нужно да си изберете подходящият хазартен оператор в нета, и да правите регулярни залози. По този начин трупата точки, които постфактум се превръщат в реални пари или ваучери за безплатни залози, парични премии и т.н. награди.

Онлайн букмейкърите предлагат бонуси без депозит

Някои онлайн букмейкъри предлагат на новите си клиенти бонуси без депозит. Това означава, че новорегистрираните потребители могат да грабнат определена сума, с която да залагат, без да инвестират нито стотинка от личните си средства. Това е рекламен трик, с чиято помощ се достига до голяма клиентска маса. Такива оферти не се срещат често, но съществуват, а всеки един сайт като Bwin предлага начални бонуси, които обаче изискват депозиране на пари.

Опции за залози на живо позволява да залагате в реално време

В много бетинг сайтове се предлагат залози на спортни събития, преди да започнат. Това е стандартният тип залог, при който давате своята прогноза за развитието на състезанието. Има обаче и още една много интересна опция, която ще намерите при повечето добри онлайн букмейкъри. Става въпрос за възможността да залагате на живо, докато мачът се играе. Така например, можете да се включите със залог в 15-ата минута на футболен двубой, когато резултат е открит. Разликата от обикновените залози е, че тук коефициентите подлежат на динамична промяна, която зависи от развръзката на мача и настъпилите промени в него.

В онлайн платформите може да затворите залога си

Не са малко сайтовете за спортни залагания, които Ви предлагат функция на име „Cash out”, с чиято помощ можете да затворите залога си, преди да дойде краят на мача. По този начин Вие не само може да спестите пълната загуба на пари, но имате шанс да излезете с някой лев отгоре.

Използвайки „Cash out” функцията в повечето платформи, ще имате възможност да прекратите преждевременно поставения залог, и да видите каква сума Ви предлага оператора. Ако отборът ви губи и затворите залога, няма да изгубите всички заложени пари, а ако отборът ви печели, то при използването на кеш аут функцията, ще изскочите са няколко лева печалба.