Спорт

Какво е добре да знаем за функцията „Създай залог“ преди да я използваме?

  19.05.2021 14:40             
Какво е добре да знаем за функцията „Създай залог“ преди да я използваме?

В наши дни все повече онлайн букмейкъри вкарват специални функции в сайтовете си, за да подобрят потребителското изживяване, и да дадат повече възможности за печалба на играчите. Една такава интересна функция е „Създай залог“ на Бет365, с чиято помощ комбинирате повече от един пазар, в една селекция. В следващите редове ще Ви обясним как работи този bet builder и какво трябва да знаете, преди да използвате опцията най-рационално.

Как работи функцията „Създай залог“ и кога да я използваме?

На първо време, е добре да прочетете подробния Bet365 – български анализ, за да се запознаете с тази функция и всички други опции за залагане в сайта на букмейкъра. Следва да знаете, че възможността за създаване на залог в горепосочената онлайн платформа, е единствения начин, чрез който може да добавите няколко пазара за един мач. Вие имате шанса да комбинирате до 6 опции за залог в една – единствена селекция, за да спечелите.

Така например, можете да заложите, че избрания от Вас отбор ще отбележи гол през първото полувреме и ще спечели мача, в срещата ще има повече от 4 корнера и повече от 2 жълти картона. Системата ще акумулира коефициент от всички 3 пазара в горепосочения пример, и ще Ви покаже възможната печалба. Разбира се, трябва да познаете всички посочени пазари.

Какво е нужно да се знае, преди да създадем залог?

В случай, че букмейкърския сайт, в който залагате, не предлага опция „Създай залог“, няма как да комбинирате различните маркети в един мач, а вие можете да прочетете допълнително по темата за използването на бет билдъра, както и за всичко, което предлага той на играчите. Има някои неща, с които е добре да се запознаете, преди да активирате тази полезна функция в Бет365.

На първо време, имайте предвид, че функцията е налична, преди започването на мачовете. При употребата на „Създай залог“ не може да се използва опцията „Кеш аут“, тъй като тя ще бъде затворена. За да създадете залога си, е необходимо да играете на единична селекция, а не в права колонка. В случай, че някой от пазарите се отмени, не можете да използвате функцията и направената от Вас селекция, ще бъде анулирана от системата.

Вие можете да прибавяте най-различни пазари (не повече от 6) във вашата селекция. Сред маркетите, които могат да бъдат добавени са: двоен шанс, точен резултат, гол / гол, първо полувреме / краен резултат, брой корнери, брой картони, под / над брой голове и други. Ето защо, това е един от най-добрите начини да повишите коефициента на единичния Ви залог.

Защо функцията за създаване на залог е полезна?

За пръв път имате възможност да обедините няколко пазара в един залог. Постъпвайки по този начин коефициентът за избрания двубой ще бъде още по-висок, и ако имате късметът да прогнозирате правилно събитието, ще излезете на голяма печалба, дори с по-малка заложена сума. Важно е обаче да се знае, че не е много лесно да дадете вярна прогноза използвайки различните опции. От тази гледна точка, е добре да бъдете внимателни, когато залагате. Общо взето това представлява бет билдърът, като се надяваме, че статията е била полезна за вас.