Спорт

3 трика, които ще развият уменията ви в спортните залози

  19.05.2021 09:30             
3 трика, които ще развият уменията ви в спортните залози

Ако сте от хората, които обичат да залагат на спорт, но поне или друга причина не печелите нищо, то тогава значи играете без стратегия и нямате никаква подготовка. В следващите редове на тази статия ще Ви предложим три ефикасни трика, с чиято помощ можете да вземете максимума от залаганията. Разбира се, тези трикове трябва да се усъвършенстват във времето, за да могат да работят за Вас, така че не очаквайте печалбата да дойде още от първия път.

1 – Изберете по-малките шампионати и турнири

Една от най-често допусканите грешки от играчите , е да залагат на големите първенства в Англия, Испания, Франция, Италия, Германия или на турнири от сорта на Шампионска лига, Лига Европа, Световно първенство, Европейско първенство и прочие. Имайте предвид, че при тези състезания силите на отборите са почти равни и всеки се бори да вземе максимума. Вие сами можете да установите, че силите са изравнени като видите коефициентите при залозите, които говорят за това, че няма изявени фаворити или аутсайдери в топ шампионатите. Също така е добре да избягвате първенствата, за които се подозира, че има корупционни практики.

По-добре се насочете към надпреварите, където няма голяма конкуренция, за да имате по-високи шансове да спечелите. Търсете фаворитите в двубоите, и се уверете, че те печелят повечето мачове, в които играят. Това е изпитан трик с времето, така че може да го използвате.

2 – Търсете по-високите коефициенти

Ако сте си набелязали „твърди“ мачове, на които желаете да поставите залог, е необходимо да проверите поне няколко онлайн букмейкъра, за да разберете, къде се предлагат най-високите коефициенти. Така например, ако видите, че в даден сайт коефициентът е 1.40, то в друг той може да бъде 1.50 и дори 1.60, което е много повече.

Сравнете ставките, преди да пристъпите към залагане, за да не изпуснете високите стойности. Разбира се, може да проверите и офертите на хазартните оператори Ефбет, Уинбет, Бет365 или научете всичко за бонусите в Palms Bet, където има цял куп страхотни предложения. Така хем ще откриете топ коефициенти, хем ще получите атрактивен бонус.

3 – Използвайте статистиката

За да премерите шансовете си за печалба от даден залог, е необходимо да се информирате за мача и всичко около него. Най-добрият начин е да прегледате статистиката. Имайте предвид, че повечето букмейкърски сайтове предлагат раздел „статистика“, в който можете да прочетете как са преминали предишните мачове от отборите, кой е взел повече победи като домакин или гост, кои са голмайсторите и много други неща. Уверете се, че в онлайн платформата, в която залагате присъства опция за преглед на статистиката, влезте в нея и я разгледайте детайлно. По този начин ще придобиете по-голяма представа за шансовете ви.

Разбира се, не можем да твърдим, че статистическите данни винаги могат да бъдат полезни, защото спортът е игра на изненади и винаги нещата могат да се променят във времето. Все пак е добре да имате данни за състезанията, и да не залагате на сляпо, ако не искате да загубите.

В обобщение

Ако комбинирате тези три трика, преди да поставите залог, ще имате по-добри изгледи да „хванете“ мачовете. Всичко написано по-горе е изпробвано и работи добре, така че не бива да се притеснявате. Все пак не забравяйте, че в един мач е възможно да се случи всичко и няма как да гарантираме на 100%, че използвайки посочените трикове ще печелите по всяко време.