Лайфстайл

21 грешки, които жените допускат при секс

  06.05.2021 19:30             
21 грешки, които жените допускат при секс

Това са най-големите грешки, които жените допускат, когато става въпрос за секс. Ако искате той да е доволен, слeд като спи с вас, спрете да ги правите.

1. Веднага след секс започвате да ровите в телефона си. Мъжете също имат нужда от внимание и да им покажете, че са свършили добра работа.

2. Очаквате той да свали и вашите, и неговите дрехи. Вие също трябва да се включите.

3. Не поемате инициативата. Да, мъжете обичат да доминират, но това не означава просто да си лежите. Развихрете въображението си и бъдете идейни.

4. Мислите, че всички мъже искат само физическо удоволствие. Всъщност има и такива, които желаят и емоционална връзка. Голям плюс е да поддържате постоянен зрителен контакт.

5. Не внимавате със зъбите. Определено предпочитат свирка с по-малко зъби и повече да действате с ръцете, отколкото обратното.

6. Влагате прекалено много сила при правенето на орална любов. Това все пак е пенис, а не смъртоносна змия, която се опитвате да удушите.

7. Преигравате, прекалявайки с възклицанията и виковете.

8. Притискате го да свърши по-бързо. Колкото повече го правите, толкова по-бавно ще се случи.

9. Силно стискате тестисите му. Може би сте го гледали някъде, но всъщност боли, затова НЕ го правете.

10. Преструвате се, че получавате оргазъм. Или му помогнете, или сама се докарайте до голямото "О" (това е секси), но просто не го лъжете.

11. Бездействате при мисионерската поза. Не трябва само да си лежите - покажете страст - прегръщайте го, хващайте го за дупето, целувайте го.

12. Когато сте голи пред един мъж, не трябва да се чувствате несигурни. Със сигурност той си мисли единствено за това, че иска да прави секс с вас, а не за целулита ви.

13. Мълчите си, въпреки че нещо не ви допада. Когато нещо не ви харесва, казвайте си. Той няма как да прочете мислите ви. Все пак удоволствието от секса трябва да е взаимно.

14. Не можете да се изключите. Да, знаем, че е трудно да спрете да мислите за изминалия ден, за проблемите си..., но се постарайте. Както при танците - много по-хубаво е, когато се отпуснете, а не се съсредоточавате само в стъпките.

15. Студени ръце. Не, не и не, когато става въпрос за свирка.

16. Неочакван пръст в дупето му. На някои мъже им харесва, на други - не. Най-добре първо го питайте.

17. Не си играете с гърдите си. Мъжете обичат гърди. Факт! Мъжете обичат жените да си играят с гърдите си пред тях. Факт!

18. Нямате добра лична хигиена. Смятаме, че няма защо да казваме, че е важно да се поддържате чисти, не само заради секса.

19. Превръщате секса в битовизъм. Просто част от графика ви без никакъв елемент на импровизация.

20. Използвате секса, за да постигнете нещо. "Ако направиш това, ще получиш...". Никой мъж не обича да бъде шантажиран, запомнете го.

21. Преструвате се на порно звезда. Просто бъдете себе си, така сексът ще  хареса и на него, и на вас.