Бизнес Събития

Сега е момента! Вижте горещите оферти на „Цветина Мездра“ за незабравими почивки в страната и чужбина

  01.05.2021 11:00             
Сега е момента! Вижте горещите оферти на „Цветина Мездра“ за незабравими почивки в страната и чужбина

Автобусната фирма „Цветина-Мездра“ открива туристическия сезон с началото на Великденските празници. Стартът на очаквания с нетърпение от всички топъл сезон бе даден на 30 април с три нови и супермодерни автобуса, научи „Конкурент“.

„Надяваме се на един добър сезон за всички, изпълнен с много туристически дестинации и незабравими изживявания за клиентите ни“, каза собственикът - Цветан Тодоров.

Фирмата извършва автобусни превози в страната и чужбина. Осигурява комфортен транспорт на организирани екскурзии и почивки на различни туристически агенции.

Фирма „Цветина-Мездра” е лидер в областта на автобусния транспорт и предпочитан партньор от множество тур операторски фирми, общини, предприятия и училища.

Важно е туристите да знаят, че във връзка с COVID-19 фирмата е монтирала в автобусите си система от филтри "HISPACOLD" за пречистване на въздуха от бактерии, вируси, неприятни миризми, алергени и плесени, като в същото време поддържа естественото съотношение на кислород вътре в салона. Като допълнителна мярка се използва и UV лампа в периода на почивка на автобусите и озонатор.

С поредната придобивка от трите нови и модерни автобуса дружеството от Мездра се утвърждава като едно от водещите в областта на автобусните превози в страната и чужбина.

За Великденските празници от фирмата ще извършват превоз до забележителни дестинации в страната и чужбина с помощта на известната туристическа агенция „Tours club“.

Сред горещите оферти има една в страната и тя е „Великден в България - Пещера Леденика - Венеца - Магурата - Белоградчишки скали - Черепишки манастир - Баба Вида“. Останалите дестинации за празниците са в Истанбул, Анталия, Кападокия, остров Санторини, Дубровник, Дубай, Египет, Мароко, остров Тенерифе, Малдивите и една незабравима почивка в Доминиканската република.

Възползвайте се от услугите на „Цветина“ и ще разберете, че пътуването може да бъде едно незабравимо удоволствие!