Крими

Прокурор Сираков: Няма задържан за убийството във Враца

  22.04.2021 12:50             
Прокурор Сираков: Няма задържан за убийството във Враца

Прокуратурата не е задържала никого за убийството, което потресе Враца във вторник, това съобщи ексклузвно пред "Конкурент" окръжният прокурор Владимир Сираков. Така обвинителят опроверга предположенията, че престъплението е разкрито. Той увери, че криминалистите работят в тази посока.

Според близки, цитирани от медии, за зверството е задържан Йордан В., но от прокуратурата не потвърдиха тази теза. С мъжа е беседвано, за да бъде изяснено в какви отношения са били двамата със Силвия, тъй като часове преди да се разитграят зловещите събития в полицията е бил подаден сигнал за домашно насилие, допълни Сираков. Пристигналите на място полицаи обаче не установили проблеми и си тръгнали.

Както написа konkurent.bg, лада жена бе открита мъртва, а край нея в локва кръв беше открит и 3-годишния й син. Силвия Г. била намерена във вторник следобед в жилище на 5-ия етаж на блок „Химик“ 10 във Враца. В локва кръв край жената лежал 3-годишния й син.

https://www.konkurent.bg/news/16189378579105/karvava-drama-mayka-posegna-na-deteto-si-i-si-slozhi-kray-na-zhivota

https://www.konkurent.bg/news/16189448425496/signal-za-skandal-e-imalo-predi-dneshnata-karvava-drama-vav-vratsa

На зловещата находка се натъкнали децата от предишен брак на Йордан В., с когото 31-годишната ромка със словашки паспорт живеела на семейни начала. Повиканите лекари канстатирали смъртта на Силвия, а детето било транспортирано във врачанската болница, откъдето е закарано и оперирано в клиниката по спешна медицина „Пирогов“.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 115 от Наказателния кодекс, който третира убийство.В Оряхово се готвят за майските празници на културата
Семинар събра бивши и настоящи треньори на Ботев /Вр/
Веганите правят повече секс от месоядните
75% от жителите на Западните Балкани вярват в конспиративни теории за COVID-19
Ще гръмне ли утре шампанското за Роман след мега дербито в Згориград
Подготвят тържество за 130-годишнината на видинския театър