Събития

След края на отоплителния сезон „Топлофикация Враца“ ще извърши профилактика на съоръженията

  22.04.2021 12:00             
След края на отоплителния сезон „Топлофикация Враца“ ще извърши профилактика на съоръженията

"Ще извършим инспекция и профилактика на съоръженията ни, топлопреносната мрежа и абонатните станции, за да осигурим тяхната безаварийна работа през зимните месеци. Тя ще започне след края на отоплителния сезон." Това каза директорът на "Топлофикация Враца" инж. Радослав Михайлов.

"Като обществено отговорно предприятие, профилактиката ще бъде извършена с особено внимание към гарантиране на спокойствието и удобството на клиентите ни. Техническо обслужване на съоръженията се осъществявапо график и винаги, когато това е необходимо, за гарантиране на тяхната нормална и безаварийна работа.", каза инж. Михайлов. Той заяви, че ще информират техните клиенти предварително за периодите на ремонтните дейности и конкретните участъци, които ще бъдат ремонтирани. "Екипите ни ще направят необходимото, за приключване на ремонтите в най-кратки срокове." допълни още той.

"Топлофикация Враца" изпълнява законовите си задължения по поддръжка и експлоатация на съоръженията и топлопреносната мрежа. "Предприятието ще продължи да извършва профилактики и техническо обслужване на съоръженията винаги, когато и където това е необходимо. Нашата цел е качественото топлоподаване през зимата и изпълнение на своите лицензионни задължения." посочи инж. Михайлов.