Лайфстайл

5 основни правила при секса за една нощ 18+

  22.04.2021 19:30             
5 основни правила при секса за една нощ 18+

Мнозина от нас са принудени да останат у дома (има и такива, които го правят доброволно) с цел предотвратяване на разпространението на коронавирус в България. Но какво да правим по цял ден, стоейки вкъщи? Е, най-добрият вариант е да се отдадем на интимни ласки с партньора. Но ако имаме такъв и ако обстоятелствата около нас го позволяват.

Именно за тези ситуации от jenata.blitz.bg споделихме мнението на сексолог, който разкри как карантината влияе на сексуални ни живот. Освен това акушер-гинеколог разкри пък каква хигиена трябва да спазваме по време на интимните ласки.

Но какво правят сега необвързаните хора, които у дома и копнеят за времето, в което отново ще могат да „излязат на лов“ в търсене на човек, с който да прекарат живота си… или поне вечерта.

С цел превенция от jenata.blitz.bg решихме да съберем пет основни правила при секса за една нощ.

Ето и кои са петте основни правила при секса за една нощ с непознат/а:

Без екстремен секс
Разбира се сексът с непознат (нов) човек не означава непременно смущение, особено ако сте се уговорили само за една среща. Важно е обаче да не практикувате екстремен секс или пък да залагате на болезнени техники или трудни пози с човека, когото виждате за първи път. 

Няма гаранция, че новият партньор е умел любовник, който може да гарантира безопасността на сексуалния експеримент. Именно за такива ситуации от jenata.blitz.bg преди време споделихме какво трябва да правите в леглото с неопитен мъж.

Използвайте приложения
Може скоро да не ни позволят да ходим отново по баровете, а пък и едва ли някой обича да кисне на бара и да чака „някоя бройка“. Именно заради това е добре да използвате специалните приложения за запознанства (или директно за секс), които в последните години се развиха много.

Важният и добър детайл тук е, че можете да разберете дали ще си паснете с непознатия човек още преди да се окажете с него в леглото.

Търсете срещи без стрес
Ако видите някой прекалено нахален и самоуверен, че дори арогантен мъж, то знайте, че легнете ли с него ще си навлечете куп неприятности на главата. Силният пол пък трябва да внимава за жените тип „хищници“, тъй като те също са истински таралеж в гащите – буквално и преносно.

Съгласете се за всичко, но „на ръба“
Да предположим, че сте се забили с непознат/а в бара и вървите към секса. Да, но къде ще стане това? Във вас или в тях? Кой ще плати таксито? Ще останете ли да псите заедно или директно ще си тръгнете след секса? А какво ще се случи след това?

Много въпроси, а отговорите им трябва да са на „ръба“. Тоест хем да се съгласите, хем това да се случи в някакви разумни, приемливи и безопасни граници.

Не забравяйте за защитата
Вероятно това е основният и най-важен момент в секса за една нощ. За първи път виждате човек, за който не знае с каква бактериална „изненада“може да ви сюрпризира неприятно. Именно заради това е много важно да използвате презервативи.

Дори да използвате орални контрацептиви, не забравяйте да си купите и презервативи, тъй като вирусите и инфекциите не са най-доброто напомняне за случайния секс с непознат. / jenata.blitz.bg