България

Глобиха незаконна морга

  08.04.2021 18:40             
Глобиха незаконна морга

Акт на физическо лице от Димитровград за незаконна автоморга наложи РИОСВ-Хасково. Санкционираният  събирал и съхранявал излезли от употреба МПС без разрешително, съобщи Марица.бг.

През март екоинспекторите са извършили 178 проверки на 166 обекта. Дадени са били 60 предписания за отстраняване на нарушения. Съставени са били три акта и е издадено наказателно постановление за 2000 лева.

Сред глобените са месопреработвателно предприятие в Димитровград за неизвършени собствени периодични измервания. За неизпълнение на дадени предписания бил съставен акт и на хасковска фирма. През отчетения месец ​имало наложени две принудителни административни мерки - на фабрика в село Пепелище, община Кърджали, за ограничаване на производствената дейност, и отново на физическо лице - за спиране на дейността на автоморга в хасковското село Манастир.

През ​март ​били почистени нерегламентирани сметища в землищата на селата Пъдарци и Македонци, община Кърджали, и свиленградското с. Младиново.Забравена тенджера със супа подпали апартамент
МВР: Убиецът от Манастирище стрелял с незаконен пистолет
Премиер получи стотици бикини и сутиени, но не с приятен почерк
„Маратон по българските читалища“ посети Северозапада
Малчугани пресъздадоха обичаите на Лазаровден и Цветница
5 основни правила при секса за една нощ 18+