Събития

Ученици от Берковица с награди от състезанието по ИТ „Знайко“

  08.04.2021 19:00             
Ученици от Берковица с награди от състезанието по ИТ „Знайко“

За поредна година ученици от 2.ОУ „Христо Смирненски“ печелят награди в областния кръг на състезанието по информационни технологии „Знайко“.
Грамота за отлично представяне получи Георги Георгиев от 4.а клас за своя проект на тема „Професиите в миналото, настоящето и бъдещето“. Четвъртокласникът се класира в група „А“ за националния кръг на надпреварата.
Емилияна Георгиева, с проект на тема: „Световен ден на съня“, и Петър Проданов, с интерпретация на темата „Полезни и незаменими изобретения“, само с разлика от няколко точки, също ще се състезават за награда в националния кръг на състезанието по ИТ.
За изготвянето на проектните задачи учениците, ръководени от своя преподавател Петя Христова, използваха и умело комбинираха различни приложни програми и крайният резултат, и при тримата, бе впечатляващ.
Часовете и извънкласните занимания по ИТ, в резултат на които се създават знаещи и можещи съвременни личности, от много години са приоритет в обучението във 2. ОУ „Христо Смирненски“ - Берковица.
 Забравена тенджера със супа подпали апартамент
МВР: Убиецът от Манастирище стрелял с незаконен пистолет
Премиер получи стотици бикини и сутиени, но не с приятен почерк
„Маратон по българските читалища“ посети Северозапада
Малчугани пресъздадоха обичаите на Лазаровден и Цветница
5 основни правила при секса за една нощ 18+