Свят

Откриха трупа на красива турска актриса, починала при много загадъчни обстоятелства СНИМКИ

  07.04.2021 20:20             
Откриха трупа на красива турска актриса, починала при много загадъчни обстоятелства СНИМКИ

В началото на април 28-годишната Сукрие Булгурджу спряла да общува. Изплашени за живота на младата актриса, приятели се втурнали в дома й. Момичето било мъртво.
Трупът на Сукрие е намерен в апартамента й в северозападната част на Истанбул, Турция, на 2 април, съобщава "Дейли Стар".
Според информацията, входната врата е била заключена отвътре, а в стаите не са открити следи от борба. Всичко показвало, че момичето е било само, но полицията подозира, че всичко не е толкова просто, колкото може да изглежда.
В апартамента не са открити наркотици или нещо, което би могло да причини смъртта на Сукрие. Докато резултатите от съдебно-медицинската експертиза не бъдат готови, разследването счита смъртта на туркинята за „подозрителна“.
Но приятелите на момичето вече имат свои собствени хипотези, съобщават местните медии. Според тях актрисата може да е била отровена. Приятелите на починалата предполагат, че на Сукрие й е станало лошо след изяждането на храната, която тя си поръчала вечерта, преди да умре.
Булгурджу е родена в град Хатай. След като завършва Университета Кадир Хас във Факултета по кино и телевизия през 2013 г., момичето се премества в столицата и постъпва в театралния център Муждат Гезен, едно от най-реномираните театрални училища в Турция.
Погребението на починалата актриса е било в Хатай като е организирано в съответствие с всички традиции. 
Превод и редакция: БЛИЦЗабравена тенджера със супа подпали апартамент
МВР: Убиецът от Манастирище стрелял с незаконен пистолет
Премиер получи стотици бикини и сутиени, но не с приятен почерк
„Маратон по българските читалища“ посети Северозапада
Малчугани пресъздадоха обичаите на Лазаровден и Цветница
5 основни правила при секса за една нощ 18+