Свят

Клер се събуди със зверски болки в корема, а часове по-късно се случи нещо шокиращо СНИМКИ

  07.04.2021 14:48             
Клер се събуди със зверски болки в корема, а часове по-късно се случи нещо шокиращо СНИМКИ

27-годишна британка от Оксфорд разбра, че е бременна минути преди да роди бебето си на пода в кухнята, пише Daily Mail.

По време на бременността, за която разбрала в последния момент, Клер Уисман не напълняла и нито веднъж не усетила бебето да се движи в корема й.

Цикълът й идвал редовно и пиела противозачатъчни хапчета.

Във въпросния ден младата жена се събудила от остри болки в корема.

Тъй като трябвало да прибере дъщеря си от бившия си, взела обезболяващи и отишла за детето. Когато се прибрала вкъщи, сложила момиченцето да спи, но отново усетила болки в корема. 

Британката се притеснила и позвънила на майка си, а когато тя пристигнала при нея, й задала най-неочаквания, но логичен въпрос - не е ли възможно да е бременна. 

"Казах й, че е абсолютно невъзможно. Пиех хапчетата, имах редовен цикъл и плосък корем. Нямах никакви симптоми, че съм бременна.  

Освен това веднъж седмично излизах да се забавлявам с приятелки по клубове. Не мога да разбера как 9 месеца съм носила бебе, без да разбера.

Но когато сложих ръка между краката си, усетих главата на бебето. Бях шокирана.", разказва Клер. 

"След няколко минути казах на мама, че трябва да легна, затова тя сложи възглавници на пода в кухнята, а аз легнах върху тях... Изведнъж мама истерично изкрещя да напъвам. Минути по-късно родих. Тя ми каза, че е момченце. Всичко беше толкова сюрреалистично.

След раждането майката и бебето са закарани в болница. Клер била толкова изненадана от новината, че е бременна, че не успяла психологически да приеме факта, че е родила. И дори се страхувала да погледне рожбата си. 

"Не знаех как да кажа на приятеля си тази новина. В крайна сметка му написах съобщение", споделя още тя.

Партньорът й обаче я успокоил и бързо пристигнал в болницата. 

12 часа след раждането Клер най-сетне се престрашила да види сина си. 

"Когато най-накрая го видях, се влюбих. Той беше най-сладкото момченце и всичките ми притеснения изчезнаха", казва още тя. /jenata.blitz.bg