Избори Събития

В Козлодуй изборите вървят без сътресения СНИМКИ

  04.04.2021 17:13             
В Козлодуй изборите вървят без сътресения СНИМКИ

Изборите вървят без сътресения и скандали в община Козлодуй. Секционните комисии са 28 и   стриктно  се спазваха всички противоепидемични мерки. Имащи право на глас  в община Козлодуй са 16 631 души, от които до 10 ч. бяха  гласували 1895 души, а до 12 ч.  гласувалите граждани на общината са 3567 души.

В атомата столица на България право на глас имат 10 262 души.

Кметът на община Козлодуй Маринела Николова с радост и настроение се срещна с много хора в изборните секции, които бяха три на брой в ОУ "Васил Левски" Козлодуй, където  гласува  и каза за вестник "Конкурент" :  "Гласувах, защото вярвам, че е време атомната столица на България  да  заеме  своето  заслужено  място  в Парламента"!, каза Маринела  Николова  кмет на община Козлодуй.

С много вълнение  и сълзи  в очите за отбелязване  е, че днес  в изборния  ден  гласува  Цветан Тодоров  на 98 г., /бай Тъчика/ от Козлодуй, който чрез  машинното гласуване  даде  своя  искрен  глас за благото на   всички хора  в РБългаия и с мотото да се върнат всички българи  в родината  си, защото тя е прекрасна.