Спорт

Спортът на един клик разстояние

  03.04.2021 13:30             
Спортът на един клик разстояние

Спортните залози не са това, което бяха, и най-сериозното доказателство за подобно твърдение е, възможността да ги получим пред себе си само с един клик. Получавате подобен шанс напълно реално и в реални условия благодарение на съвременните мобилни апликации за спортни залози. Някои от тях са продължение на дългогодишната практика на популярни онлайн букмейкъри, каквото е и наличното ново мобилно приложение на ЕфБет, а други дори представляват единствената опция за залози, предоставена от дадена букмейкърска компания.

Без значение дали операторът има и декстоп версия, или не, една мобилна апликация, категорично може да ви даде много повече ползи в случай че сте играч, по сравнение с уебсайтовете. Та дори и мобилните сайтове. Дошли сме тук, за да ви го докажем. Вижте защо е супер яко и много по-удобно да залагате през мобилно приложение.

Защото достъпът до спортната програма за залози е по-близо и бързо от всякога

Ясно е като тип на онлайн залозите, мобилните залози са по-удобният вариант от това да посещавате физически пункт на букмейкър. Трябва да признаем, че физическите букмейкъри, които можете да намерите във вашето населено място винаги ще са в пъти по-малко от тези, до които бихте имали достъп онлайн. От друга страна обаче, апликацията буквално ви отделя от вашия залог с един клик. Обратно, за да достъпите мобилната версия на своя букмейкър, ще трябва първо да минете през браузера и чак тогава да се логвате. Ако нямате бисвкитки в телефона си, е възможно дори да направите грешка при изписване на конкретния URL адрес на доставчика.

Защото мобилното приложение ви предлага същите услуги, до които обаче да имате достъп 24/7

И десктоп сайтовете работят за играчите по 24 часа в денонощието и по 7 дена в седмицата. За да ги отворите обаче, ще трябва да имате под ръка компютър или лаптоп. Това не винаги е така. Обратно, нашите телефони са винаги с нас, следователно и нашият букмейкър винаги ще е с нас, под ръка, в джоба ни, дори докато сме в движение, пътуваме, чакаме рейс на автобусната спирка, висим на опашка в магазина и т.н. В същото време, онова, което се предлага на десктоп страницата в 90% от случаите е налично и в мобилната апликация. За тези губещите се 10% трябва да отбележим, че те не важат дори за сферата на залозите, ами става дума за част от казино секцията на букмейкъра. Просто някои разработчици не правят игрите за мобилен режим и затова е възможно да отсъстват в приложението.

Разработването и поддръжката  на мобилното приложение изисква по-малък ресурс от този за онлайн уебсайт платформата

Какво ви бърка вас това ли? Ами веднага ще ви отговорим. След като е така, е логично да помислим, че модерните, включително и най-новите букмейкъри, които ще се появяват на пазара в бъдеще, е възможно дори да не се наемат да създават уебсайтове за своите услуги, а само мобилни апликации. Това автоматически означава, че след няколко години декстоп играчите могат и да нямат достъп до съвременните букмейкъри, защото те ще имат само приложения.

Има букмейкъри, които насърчават потребителите да играят през приложения с допълнителни бонуси

Срещали сме такива компании. След изкарването на апликация за залози, те дават специален бонус за всеки, който я изтегли и инсталира на своето устройство. А кой би отказал допълнителен бонус, особено след като отдавна се е регистрирал в букмейкърската компания и на практика е използвал популярния начален бонус?

Ограниченията отпадат – не само времевите, но и физическите

С мобилно приложение можете да залагате от всяка точка по света. Ако обаче се намирате в държава, която забранява достъпа до вашия букмейкър, няма да можете да участвате със залог в никое от събитията му в настоящата програма. Обратно, с приложението можете да поставите залога си без значение къде се намирате и без значение колко часа е, каква валута използвате в него и какво е гражданството ви!