Спорт

Спортни залози през мобилно приложение

  02.04.2021 16:40             
Спортни залози през мобилно приложение

Само допреди няколко десетилетия да пуснеш спортен залог бе възможно само във физическите пунктове на букмейкърите. Добре си спомняте как през 90-те слизахте до кварталния Еврофутбол пункт преди началото на голямото дерби в Англия или в Италия и после се връщахте у дома, за да изгледате на спокойствие мача пред телевизора, викайки и в същото време надявайки се.

Какво се промени в света на спортните залози по-късно?

Всичко! Днес, няма нужда да ходите никъде, за да пуснете прогнозата си за футболен мач. Всъщност, каквото и спортно събитие да смятате, че можете да анализирате и да прогнозирате правилно, ще го намерите по всяка вероятност във всеки онлайн букмейкър. Нещо повече – след като или докато си пускате спортния залог в избраната букмейкърска къща, дори не е нужно да включвате телевизора, за да го проследите. Можете вече да гледате мача съвсем на живо през така наречената live streaming услуга, налична в почти всеки спортен сайт за залози. Но с това не приключват иновациите в бранша. Те се увеличават и ни изумяват с всеки изминал ден. Запознай се по-подробно тук какви пазари за залог могат да бъдат открити при залозите на футбол.

Мобилните залози като последна мода сред залагащите и като топ иновация в индустрията

Безспорно, внедряването на функцията поставяне на залози през мобилно приложение постави истинска революция в сферата на спортните залози. Да имате възможността да носите навсякъде със себе си любимия ви букмейкър ви дава тонове предимства. Най-малкото, което е, мобилните залози елиминират риска да пропуснете важно събитие или да поставите инцидентно хрумнала ви прогноза в движение. Без необходимостта да търсите лаптоп или компютър на близо. Благодарение на мобилни софтуери като модерното мобилно приложение на Палмс Бет от Бетенеми дори получавате постоянни нотификации. За разлика от мобилните версии на букмейкърите през приложение ще ви дават информация за предстоящ мач в любимата ви спортна категория, ще ви уведомяват, когато има нови бонуси на сайта, та дори ще ви напомнят, че сте поставили залог на дадено събитие, което започва след минутка и което можете да гледате в реално време.

Какви са другите предимства на спортните мобилни залози?

Въпреки че голяма част от тях са вече споменати в редовете по-горе, съвсем нагледно ще ви представим други, допълнителни предимства от това да поставяте мобилни залози. Разбира се, ще се фокусираме върху залозите през мобилните приложения на букмейкърите, защото те са много по-добрата опция пред това да залагате от мобилните им уебсайт версии. Ето какво друго в повече ви дават спортните приложения за залози:

  • Удобство и комфорт, плюс 0% изгубено време в търсене на физически спортен букмейкър или пък в търсене на лаптоп, за да поставите залога си. Просто вадите телефона от джоба си, който между другото така или иначе постоянно е в ръцете ви, логвате сте и сте там.
  • В тази връзка, самият достъп до мобилното спортно приложение е по-бърз и лесен от този през мобилна страница. След като инсталирате избраната от вас апликация, ще имате икона за бърз достъп до нея на екрана си. В много случаи тези секунди са важни, особено ако залагате много и то на живо.
  • Доказано е, че мобилното приложение по начало изхабява по-малко мобилни данни от мобилната версия на даден сайт. В случай че тези ваши данни са ограничени по обем от вашия оператор и нямате постоянен достъп до wifi връзка, на практика ще си спестите доста от интернета.
  • Смята се и, че мобилните приложения дават по-малко бъгове и са по-бързи от мобилните уебсайтове. Това невинаги е така, но при по-тежки системи, каквито са платформите за залози, бъговете са доста възможни и не особено приятни.
  • Съществуват дори не малко букмейкъри, които дотолкова добре осъзнават, че бъдещето е в мобилните залози, че дори не си правят труда да правят декстоп платформи, а оперират главно чрез апликацията си.
  • А някои букмейкърски компании даже са готови да ви дадат бонус за това, че използвате мобилното им приложение за залози!

Спортните залози през мобилно приложение са максимално най-простите, бързи и лесни начини да изкарате пари от любимото си занимание в свободното време!