Спорт

С какво са полезни бонусите за игра на букмейкърите?

  02.04.2021 13:30             
С какво са полезни бонусите за игра на букмейкърите?

На света и в интернет пространството едва ли има букмейкър, който няма никакви бонуси на своята платформа. Бонусите са задължителна част от казино преживяването, от регистрацията в нов сайт за спортни залози. Ако в миналото, компаниите ги предлагаха само по желание, днес има неписано правило за всяка нова звезда на пазара за спортни залози да има специални оферти, с които да зарадва своите клиенти.

Бонусите са начин, по който букмейкърът привлича, а в последствие и задържа за дълго време максимално повече потребители на своята платформа. Те са вид маркетингов трик, с който да се откроят пред вас сред останалите си конкуренти. Това обаче не бива да ви кара да си мислете, че бонусите са нещо лошо. Нали не възприемате по този начин и лоялните програми в големите вериги супермаркети или отстъпките в мола? Те също са вид бонуси.

Всъщност, бонусите в един букмейкър може да се окажат изключително полезни  за вас като редовно залагащи или начинаещи в областта. Затова ви съветваме изобщо да не подминавате специалните предложения на букмейкърските компании, а напротив внимателно да изчитате правилата и условията им за ползване и ако те ви устройват, да се насладите на предимствата да ползвате промоциите.

Кои са основните предимства от ползването на букмейкърски бонуси?

  • Бонусите, както и да ги погледнем, са вид подарък. След като с тях компанията иска да ви привлече – касае се най-вече за бонусите за добре дошли – значи няма как те да са в ущърб на потребителите. Случва се така дори, че някои бонуси се дават почти безвъзмездно. Тоест те са просто определена парична  награда, която печелите, без да правите кой знае какво освен да станете официален клиент на един сайт.
  • Бонусите са и начин да опознаете една компания за спортни залози. А в много случаи става така че, играчите подценяват даден букмейкър, защото за него например, не се тръби много, или пък просто не го е чувал. Ето ви и реален пример: много от залагащите у нас биват привлечени именно от наличните ефбет бонуси за игра. След като се регистрират на сайта, за да ги получат, те за щастие осъзнават, че тук ще намерят качествени услуги за хазарт и стават редовни клиенти на букмейкъра.
  • Бонусите са и отличен начин да стартирате своята кариера в спортните залози. Те са един вид допълнителна инвестиция. С начален бонус не е нужно да правите кой знае каква първоначална инвестиция, защото той ви дава допълнително кеш, с който да започнете приключението в света на спортните залози подобаващо.
  • Бонусите ви дават и възможност за безрисково тестване на дадена платформа. Ако се чудите дали една страница ще ви спечели, дали е достатъчно надеждна за спортни залози, регистрирайте се и я тествайте. Но за да не изгубите твърде много пари в този тест, депозирайте минимално количество пари, което да е придружено с бонус, за да получите достатъчно средства.
  • Бонусите са и вид поощрение за най-добрите играчи. Така наречените лоялни програми дават специални екстри и оферти на залагащите, които поставят голямо количество залози и които инвестират повече от останалите в депозити. Това е добър начин компанията да оцени играча по достойнства, а играчът на свой ред да придобие самочувствие, че наистина се справя добре.
  • Бонусите могат да покрият и значително количество от загубите ви. Има такива бонуси, които се дават на вече регистрирани играчи и които ви носят определен % от изгубеното в лошо прогнозирани залози на месечна база. Това е супер начин да избегнете неприятната и доста катастрофална практика в хазарта да преследвате загубата си.
  • Бонусите, освен това ви дават право на избор. Дори да не ги харесвате, да ги смятате за нещо вредно за вашата игра, никой няма да ви накара насила да ги ползвате. Те не са задължителна част сред условията за ползване на даден букмейкър.

Бонусите са супер! В това няма спор. И обикновено, ако един букмейкър предлага супер бонуси, и услугите и платформата му са супер!