Спорт

Класация на най-предпочитаните виртуални спортове

  30.03.2021 13:30             
Класация на най-предпочитаните виртуални спортове

Виртуалните спортове са един от типовете спортове, на които можете да поставяте залози в лицензирани у нас казина. Те се подреждат до електронните спортове – залозите на турнири, провеждани между състезатели в сектора на видео игрите – стандартните спортни дисциплини като тенис, футбол и т.н., както и фентъзи спортове, при които вие влизате в ролята на мениджъри на отбори и трябва сами да изградите отбор, купувайки различни състезатели с различен реийтинг, базиран на събрани точки от постижения.

Виртуалните спортове набраха изключително сериозна популярност напоследък у нас. Почти всички букмейкъри, които легално действат на територията на България, предлагат секция с виртуални спортове за залози. Една от най-изявените букмейкърски компании у нас, предлагаща залози на виртуални спортове е Уинбет. Съветваме ви, ако имате интерес към този тип залози, да се регистрирате именно тук, но преди това, е редно да се запознаете с компанията отблизо. За това ви помага екипът на Ностра-Бет с подробно ревю за Уинбет

За да се гмурнете в света на залозите на виртуални спортове обаче е редно да се запознаете и с тях. В този материал ще ви дадем конкретни насоки за това какво представляват виртуалните спортове и на кои наистина си заслужава да поставите реални пари, за да и спечелите значителни печалби.

Какво представляват виртуалните спортове и залозите на тях?

Виртуален спорт е също като стандартният спорт, но той не се играе в действителност, тоест в живия живот. Спортното събитие се генерира от компютър. Обикновено става въпрос за наистина добро изпълнение на графиката и картината, така че докато гледате въпросното събитие, ще бъдете наистина впечатлени от това, което виждате. Не по-малко впечатлени, а доволни ще останете от факта, че за разлика от едно реално футболно полувреме, например, полувремето във виртуалния футбол трае само 3 минути. На практика, след като поставите залога си на един мач от секцията си виртуален футбол, вие ще трябва да изчакате не повече от общо 7 минути (с почивката), за да видите дали печелите, или не. Нещо повече – ако реалните спортове следват строга програма и има както „празни“ дни, тоест без кой знае колко събития, на които да заложите, в един букмейкър виртуалните събития се провеждат почти 24/7. Това означава, че когато и да влезете в категорията с виртуални спортове, винаги ще има на какво да заложите парите си.

Кои са топ дисциплините в секцията с виртуални спортове?

Трябва да отбележим, че виртуалните спортове не покриват изцяло изобилието от действителните реални спортове. Все пак, разработчиците на този тип игри се стремят да създадат поне един минимум, в който да са включени най-харесваните дисциплини изобщо. Така, днес можете да залагате в следните категории виртуални спортове: футбол, тенис, хрътки, конни надбягвания, мото спортове, спийдуей, колоездене, дартс, тротинг, баскетбол.

Кои от тези дисциплини обаче си заслужават вниманието? Със сигурност, няма да сгрешите, ако заложите на някой от топ виртуалните спортни дисциплини:

  1. Виртуален футбол. Както е и в секцията за стандартни спортове, и при виртуалните футболът си остава на почит. Доказателство за това е и изобилието от мачове, а също така няколко лиги, в които можете да слагате реални пари. Обикновено, залагащите у нас предпочитат да слагат залози на виртуални футболни събития от виртуалната английска премиум лига, защото действителната по принцип е доста предпочитан пазар в секцията с реални спортове. Прочети още информация тук.
  2. Виртуален тенис. Освен че поставянето на залог в тази категория е същото като поставянето на залог на обикновено тенис събитие, родните играчи избират тази виртуална дисциплина главно защото им се предлагат много на брой пазари. На практика, тук можете да изберете между редица типове залози, а не само за краен победител в мача.
  3. Виртуални мото спортове. Това, което залагащите у нас харесват в тези спортове, е че тук имате на разположение доста първенства, а освен това насладата да ги гледате на живо с изключително добра графика, ще ви накара за миг да забравите, че всъщност това са не виртуални, а истински спортове. Нещо повече – ако търсите най-добрите и супер високи коефициенти при виртуалните спортове, те са именно тук, при мото първенствата.

Категорично ви препоръчваме да пробвате виртуалните спортове. Те са едновременно нестандартен тип хазартна услуга, но и много близка до залозите на реални спортове.