Крими

Най-вероятната причина за кървавата катастрофа с труп и ранени край Враца е....

  27.02.2021 09:35             
Най-вероятната причина за кървавата катастрофа с труп и ранени край Враца е....

Най-вероятната причина за тежката катастрофа със загинал и ранени, която стана вчера сутринта край Враца, е отклоняване на вниманието на шофьора на микробус.  Водачът – П.Г.Х. от село Нефела, е бил изпробван за алкохол и наркотични вещества, като пробите му са отрицателни, съобщиха днес от полицията.

Както съобщи „Конкурент“, кървавата катастрофа се разигра към 9.30 часа петък сутринта на международния път Е-79:

https://www.konkurent.bg/news/16143325671231/krav-na-patya-mikrobus-otnese-trima-rabotnitsi-na-patya-kray-vratsa-ima-zaginal

Товарен микробус „Пежо Боксер“ удари трима служители на Областно пътно управление във Враца, които изпълнявали служебните си задължения. На място загина 60-годишният врачанин К.Б.Д., а други двама са ранени. 31-годишният П.Г.П.  от града под Околчица е с тежка черепно-мозъчна травма и бил е транспортиран в МБАЛ – Плевен. Неговият колега И.Х.Н., на 30 г., от село Баница се е отървал по-леко и е отказал медицинска помощ, макар че е получил болки в кръста след удара.

Полицията разследва обстоятелствата, предизвикали тежкия пътен инцидент.

Припомняме, че в рамките на последните 48 часа това е вторият кървав инцидент в района, след като в четвъртък възрастен мъж загина след удар в бетонна колона в село Бели извор.

https://www.konkurent.bg/news/16143252088340/mazh-zagina-v-zverska-katastrofa-vav-vrachansko-priloshalo-mu-