Лайфстайл

Дъщерята на Бойко Борисов с таен рожден ден (Снимки)

  25.02.2021 14:40             
Дъщерята на Бойко Борисов с таен рожден ден (Снимки)

 6 март е специална дата за премиера Бойко Борисов. Тогава е родена неговата дъщеря Венета. В последните години наследница на министър-председателя отбелязва личния си повод скромно и в тесен семеен кръг, пише „Ретро“
Заедно с Венета за тортата и свещичките се вълнуват двете й дечица Бойко и Иван. Мила честитка всяка година тя получава от своята майка Стела, бившата съпруга на Борисов, която живее в САЩ. Венета живееше заедно с майка си в Калифорния където завърши престижния Калифорнийски университет. Връщайки се обратно в родината, Венета продължи да живее дискретно, а  хора от приятелския й кръг я определят като изключително скромен и високообразовани човек,  вече и страхотна майка. 
Премиерът неведнъж е споделял, че се гордея с нея. Един от най милите жестове които тя и половинката й Иван направили за него, бил, че кръстили първородния си син Бойко. Борисов става баща едва на 24 годишна възраст. По стечение на обстоятелствата със съпругата си Стела решават да се разделят и всеки да поеме по своя път. И до днес помежду им цари уважение. Силна е връзката и между баща и дъщеря. Голямо удоволствие за Борисов са семейните вечери с дъщеря му, зетя, внуците  и споделените моменти с тях.

Източник: Хотарена