Лайфстайл

Хороскоп за 25 февруари: Предстои приятен ден и още по-приятна вечер, не позволявайте на никого да ви я развали

  25.02.2021 06:00             
Хороскоп за 25 февруари: Предстои приятен ден и още по-приятна вечер, не позволявайте на никого да ви я развали

Овен
Трудете се - този ден е свързан с успехи, но тези успехи няма да са леки, нито случайни. Ще успеете много да постигнете на професионалното поприще, да блеснете с делови качества и да се покажете в най-добра светлина. За съжаление в сферата на личните отношения не всичко ще върви така гладко. Тук за проява на инициатива не е желателн дори да се мисли. Ходенето след своите капризи и необмислените постъпки съвсем не са желателни, а в интерес на точния израз - недопустими са. Денят също е подходящ за всякакви домашни дейности, а и за съвместна дейност с членовете на семейството си и с приятели. Откажете се от мисълта че всички и за всичко са длъжни да Ви слушат, и животът изведнъж ще стане по-лек и весел.

Телец
Днес звездите няма да покровителстват дейности, свързани с финансови въпроси и затова, ако Ви се наложи нещо много спешно, рискувате да допуснете грешка. Ако сутринта не сте били особено въодушевени от перспективата за ставане, старайте се през деня да не се напрягате. Звездите Ви съветват колкото се може по- скоро да приключите неотложната работа и да се избавите от това, което Ви дразни. След края на работния ден не си стойте у дома, а излезте сред хората - ще имате великолепния шанс да се запознаете с интересни хора, а защо не и със своето щастие. Не си взимайте работа за у дома - все- пак имате нужда и от почивка...

Близнаци
Денят ще Ви зарадва с новини, свързани с финанси. Може да разчитате на повишаване на заплатата, или на получаване на премии. На някои представители на знака ще бъде дадена възможност, за да получат допълнителна работа. Не е изключено и повишение в длъжност, но за целта трябва да прибегнете до хитрост. Работата ще бъде толкова много, че за общуване с близките, както и за почивка, време няма да има. През днешния ден ще сте склонни да жертвате плануваните развлечения зарад полезни занимания, което много ще зарадва по-възрастните роднии, но ще огорчи приятелите.

Рак
Днес няма да взимате близко до сърцето си малките трудности, и затова може да прекарате деня много приятно. Дори и недоброжелателите едва ли ще могат да развалят настроението Ви, но близките Ви хора ще успеят да го направят. Проблеми ще възникват по време на общата работа, съвместните планове и сътрудничество във всякаква форма. Има още един препъни-камък - това са парите, с които Вие се разпореждате съвсем не така, както биха искали членовете на семейството. В резултат на това доста често ще чувате упреци в разточителност, липса на далновидност, и даже в егоизъм.

Лъв
През този ден най-добрия съвет, който ще получите относно това, какво да правите със своя личен живот, ще бъде получен случайно: ще го чуете в откъс от нечий разговор, ще прочетете във вестника на съседа, с който седите на една седалка в автобуса, или ще си спомните някакъв пример от класическата литература.. Отнесете се към тази подсказка сериозно.

Дева
Вече усещате промените и чувствате, че те ще се окажат доста сериозни. Ритъмът на живота Ви значително се е ускорил. Не си струва да се казва, че Вашата енергия е неизчерпаема , но когато (както обикновено) оставате на крак до късно през нощтта, се чувствате виновни. Отхвърлете тези чувства още сега! Това е част от общия план.

Везни
Колкото и да Ви се иска, да се отнесете със снизхождение към някого, на практика не са Ви останали нито уважение, нито съчувствие към този конкретен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв начин на всички Ваши познати. Предстои Ви приятен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я развали.

Скорпион
Дошъл е края на Вашето търпение? Готови сте да тръшнете вратата и да приключите с тези отношения веднъж и завинаги? Какво пък - ако това решение е претеглено, а не импулсивно, днес е благоприятен ден за раздели. А ако искате да направите това от злоба, тогава е по-добре да помислите още веднъж.

Стрелец
Няма да е лесно днес да предприемете някаква отговорна крачка, но неизбежно ще се наложи, да направите това. В противен случай в личния Ви живот може да започнат доста сложни проблеми, решаването на които ще бъде практически невъзможно.

Козирог
През това денонощие е най-добре да разчитате на здравия разум, на проверените методи и и на своите практически убеждения. Неочаквано посетилото Ви вдъхновение може да се окаже много силно, но краткотрайно. Това е добро време за общуване с приятели, както и за кореспонденция с хора от други градове или чужбина, а и с авторитени хора. Гледните Ви точки не винаги ще съвпадат, но обезателно ще можете да намерите приемливи компромиси.

Водолей
Любовта Ви днес ще помогне на Вашия любим човек да се промени към по-добро, и то - съвсем видимо. Само че след известно време може много да съжалява за това, че Ви е послушал и е решил да се променя. Не забравяйте, че силата на действие има равна и противоположно насочена сила на противодействие.

Риби
Откажете се от експериментите. Този ден сякаш специално е предназначен, за да вървите по правия път, да пазите верността си към традициите и да следвате добрия пример. Ако внимателно наблюдавате заобикалящите и анализирате допуснатите от тях грешки, ще си дадете сметка, какво не трябва да правите, но какво трябва да предприемете, за да достигнете целта, ще стане ясно малко по-късно. Много приятни впечатления ще Ви подари общуването с приятели. Може да посрещате гости и да организирате развлекателни мероприятия, а ако дадете воля на фантазията си, на никого няма да се наложи, да скучае.