Лайфстайл

Съпругата на Mиро го хвана в леглото с... СНИМКА

  23.02.2021 19:30             
Съпругата на Mиро го хвана в леглото с... СНИМКА

Поп певецът Миро е причинявал на съпругата си какво ли не, но тя все пак е продължавала по един или друг начин връзката си с него. Оказва се, че двамата са доста нестандартна двойка, щом хем живеят разделени, хем са все още семейство.

Певецът не крие, че живее отделно от жена си, която върти ресторантьорски бизнес в Лондон и не е тайна, че от години налива пари в кариерата му, макар двамата да се виждат основно на празници.

Най-абсурдното в случая е факта, че Ели била напълно наясно със сексуаплната ориентация на мъжа си, а най-солидното потвърждение се твърди, че е получила преди две години, когато го хванала в леглото с друг мъж - танцьор от балета му. Въпреки шока, Ели не направила проблем на Миро, но го помолила да не го заварва друг път в подобна ситуация.

Припомняме, че Миро и Ели се запознали след концерт на "Каризма" в Лондон преди години. След последното изпълнение бизнес дамата се приближава до масата на певеца и предизвикателно извадила цигара от неговата кутия. После му поискала огънче. Това много го впечатлило, но още по-впечатляващ бил опитът й да седне на стола до него, при който паднала на земята и породила бурен смях у всички присъстващи. Естествено, Миро веднага й помогнал да се изправи и така започнала тяхната връзка, пише "Уикенд"./show.blitz.bg