Лайфстайл

Вижте голямата любов на Годжи

  22.02.2021 19:30             
Вижте голямата любов на Годжи

Най-непрежалимата жена в живота на Георги Милчев-Годжи се появи в ефир след дълги години затишие. Това е хореографката на балет "Дива" Зорница Петрова, с която музиканта имаше бурна връзка на младини. Тогава когато къдрокосата дама работеше и за Слави Трифонов и шоуто му. 

В онези години Зори беше сред най-желаните мадами в шоубизнеса. Годините обаче си оказват думата, а и очевидно балетистката не е от жените, които са фенове на пластичните операции, ботокса и хиалурона в устните. Тя провокира зрителите и с облекло - развлечена риза, заголено рамо ала рапърка. Прическата й също беше като на хлапачка, макар и отдавна да е минала 40-те. В първия момент някои от зрителите я припознаха в актрисата Деси Тенекеджиева.

Петрова е бивша изгора и на рокаджията Димитър Кърнев, фронтмен на групата Д-2. Двамата обаче се разделиха преди няколко години, а запознати разказват, че не е липсвало драми и чудеса в края на връзката им. "От 8 до 23 часа - това е личният ми живот. Аз си правя танцовите зали като вкъщи, много е уютно", така обясни при Гала какво се случва при нея в момента, като не издаде да има човек до себе си.

Източник: Хотнюз