Лайфстайл

Днес трябва да сте много внимателни и предпазливи - хороскоп за 29 февруари

  20.02.2021 06:00             
Днес трябва да сте много внимателни и предпазливи - хороскоп за 29 февруари

Овен
Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от нея, за да помогнете на другите. Вместо изцяло да се потопите в някой увлекателен проект или увлекателно хоби, поинтересувайте се и се опитайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на семейството ще бъде много благодарен за още един допълнителен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, тъй като ще знаете, че правилно сте определили приоритетите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите емоционална връзка с тях, а това е нещо, което никога не трябва да смятате като задължение.

Телец
Денят изисква внимание и предпазливост: ако днес допуснете грешка, та макар и най-незначителната, вероятно ще бъде забелязана от човек, на чието мнение държите. Прибързаност е недопустима, а и ситуацията не го изисква. Сериозен проблем може да се окажат отношенията с родителите - много трудно ще стигнете до единно мнение, а за осъществяването на каквито и да било планове , ще се изисква невероятен запас от търпение и снизходителност.

Близнаци
Ако направите крачка назад и погледнете цялостно създалата се картина, ще видите, че онези проблеми, които сте си измислили, наистина не съществуват. Далеч не всичко, което става, се намира в зоната на Вашите отговорности. Разбира се, на Вас са възложени много важни задължения, и това Ви прави прекалено нервни. Ако за известно време се откъснете от тях, то много скоро нещата ще се решат от самосебе си. Така че си намерете начин да се поразходите и да изпиете едно „бавно” кафе, за да се откъснете от цялото това препускане.

Рак
Трябва да сте много внимателни и предпазливи, тъй като звездите предупреждават за висока вероятност от неуспехи и загуби. Избягвайте риска и не търсете силни усещания, а инициатива проявявайте само когато не можете да минете без това. И в деловата сфера и в личните отношения е необходимо да се ръководите от здравия разум. За съжаление сте склонни да взимате желаното за действително, да вървите след емоциите си и да давате неизпълними обещания, а всичко това ще има много неприятни последствия. В края на деня не са изключени отпадналост и безсъние.

Лъв
Лъвовете са готови на твърде много неща заради промени в живота, които им се струват много необходими. Да се отърсите от миналото е лесно: отказвайки се предишните планове и връзки, Лъвовете даже и не се замислят , че могат да поставят някого в сложна ситуация, или да причинят на някого болка. Именно затова денят ще бъде свързан с остри конфликти, тежки, а понякога жестоки методи за постигане на желаното. Впрочем, във Вашето близко обкръжение непременно ще се намери човек, който ще Ви помогне да се настроите на миролюбива струна. Именно благодарение на това няма да разрушите граденото с години...

Дева
Днешното утро ще бъде изпълнено с кипяща енергия, макар че съвсем не всички събития ще е задължително да се развиват стремително. Дръжте се здраво, докато това състояние не започне да отслабва, а това ще стане някъде преди обяд. Всичкото остващо време ще напомня затишие след буря, а и ще имате достатъчно време спокойно да помислите, да вземете важни решения и да направите всичко, което е необходимо. Ще усетите прилив на свежест, защото с утринните емоции ще си отиде всичко излишно и ненужно.

Везни
Благоприятен ден за професионална дейност, семейни работи и решаване на финансови въпроси. Възможно е неголямо издигане в службата, както и поява на нови възможности и интересни предложения. Вашата предпазливост ще помогне да се заобиколят подводните камъни и капаните, заложени от недоброжелатели. Отдавнашен конфликт ще се реши във Ваша полза. По-сложна ситуация се очертава в личния Ви живот. В романтичният живот днес няма място за отстъпки и компромиси, а всеки ще се опитва да постигне своето на всяка цена. Роднините и членовете на семейството няма да са много внимателни към Вас, и може да забравят за някаква молба, или да игнорират важна информация. Поемете контрола над ставащото.

Скорпион
Много Ви върви във всичко, което е свързано с пари. Само че по другите въпроси нещата стоят не толкова блестящо. Неочаквано и по непонятни причини ще започнат да се развалят отношенията Ви с деловото обкръжение.. По-късно ще се изясни, че виновник за всичките Ви проблеми са Вашите недоброжелатели, разпространяващи лъжлива информация. Ще се окаже, че и общуването с близките Ви е сложно, а това ще се отразява на Вашата самоувереност и съсредоточаване върху своите интереси. Непрекъснато Ви приканват, да помислите и за другите, а това Ви дрезни неимоверно много. Нещата може да стигнат до гръмък скандал.

Стрелец
Роднините Ви, които вчера са се опитвали да Ви направят сюрприз, днес ги очаква не малък шок, защото Вие ще ги удивите с нещо в отговор. И ако мислите, че трябва да се отплатите с услуга за услугата, ще направите това по най-приятния за всички начин. Защо пък не? Няма какво да губите, ако предварително знаете, какво може да очаквате, а това е огромен плюс.

Козирог
Може да се окаже, че енергичните действия не са безопасни за Вас. Преди да имате работа с малко познати хора, особено далече от дома, убедете се, че новите познати не представляват заплаха за Вас и няма да имате излишни трудности в реализация на личните планове. Не бързайте да вписвате такива хора в графата „Приятели”. Не са изключени усложнения при опитите да установите с такива хора постоянна връзка. Също са вероятни неприятности във финансовата сфера или при опит за осъществяване на някакви експерименти. Потърсете компанията на точния човек.

Водолей
Дайте си сметка, че Ви с е иска се иска, колкото може повече време да прекарвате със своя любим човек. Само че той може да е на друго мнение и по тази причина преди да му определяте по десет срещи дневно, чуйте и неговата гледна точка.

Риби
Постоянното пребиваване в центъра на внимание може просто да Ви изтощи, даже и ако сте обкръжени от топла атмосфера. В някои отношения е по- добре временно да преминете на втори план. Това ще Ви даде възможност да не се чувствате задължени да взимате участие в неприятни беседи, а и да не се занимавате безполезни неща.