Бизнес Събития

Хотел „Ариел“ отвори врати, глези гости с екстри и разкош на 4 звезди

  11.02.2021 15:00             
Хотел „Ариел“ отвори врати, глези гости с екстри и разкош на 4 звезди

Хотел „Ариел“ в Мездра – единственият 4-звезден хотел в Северозапада, отвори врати на вчера. Собственикът на туристическото бижу Тони Йорданов е убеден, че обектът ще отговори на високите изисквания на клиентите. На церемонията, когато благодари на семейството си и бизнес партньорите, най-успешният бизнесмен в историята на Мездра през последното столетие, се просълзи. Тази проява на слабост беше окуражена с аплодисментите на присъстващите, с което хората за пореден път признаха огромния принос на семейство Йорданови в развитието на Мездра и общината през последните 30 години.

„Бях сигурен, че ще пролеете тези мъжки сълзи, които са ясен знак, че направеното от Вас е огромно и е от значение за хората на града и общината“, каза кметът Иван Аспарухов. Градоначалникът призова: „Нека касовите звънят, а доволните клиенти да са хиляди и да разнасят славата на този невероятен хотелски комплекс. Пожелавам си да инвестирате изкараните пари отново в Мездра“, допълни още Аспарухов.

Признание към Тони Йорданов, съпругата му Надежда, децата им и съдружниците, поднесе и председателят на общинския съвет Яна Нинова, която определи хотел „Ариел“ като „перлата в короната на построеното през изминалите 30 години от семейството“.

Около 100 души имаха щастието да са сред първите гости на хотел „Ариел“. Тони Йорданов каза, че заради противоепидемичните мерки не е успял да покани всички, които е искал. Обеща да се поправи след няколко месеца, като издаде, че ще зарадва Мездра и околността с нов обект.

За доброто настроение на присъстващите се погрижиха танцьорите от Ансамбъл „Мездра“.

Първите гости на туристическото бижу в Северозапада влизат в него в навечерието на 14 февруари. Тъй като в неделя празнуват и влюбените, и ценителите на качествените вина, в хотел „Ариел“ са подготвили специални пакети като за VIP гости.

Хотел „Ариел“ предлага истински лукс на клиентите си в 39 стаи: двойни, единични и луксозни. На разположение на гостите са и 4 апартамента, които ще задоволят и най-претенциозните посетители. Отделно от това е помислено и за онези, които биха дошли заради тиймбилдинг или обучения – за тях са изградени две зали: малка от 8-10 места и голяма с капацитет за 50-60 души.

Ако искате да изкарат приятно почивката си в хотелски комплекс „Ариел“ или да организирате корпоративно събитие, можете да направите резервация на тел.: 0910/93696, 0910/93656 и на 0886906997.

Класата си има име – „Ариел“