Свят

Тайната дъщеря на Путин тъне в лукс СНИМКИ

  23.01.2021 08:20             
Тайната дъщеря на Путин тъне в лукс СНИМКИ

Руският президент Владимир Путин наскоро беше обвинен, че си има цял харем от любовници, и обича децата. В Интернет се появиха изображения на „тайна 17-годишна дъщеря  парадираща с начина си на живот“, пише bg-voice.com
На снимки в Instagram се вижда как тийнейджърката Елисавета, известна като Луиза, носи маска за лице на Gucci, танцува в дизайнерски дрехи, пие коктейли и шампанско, докато останалата част от света се бори с коронавирусната пандемия.
Смята се, че тийнейджърката, която обича лукса, е дете на Путин и бившата му любовница Свеантла Кривоногих, бивша чистачка.
Постовете на Луиза разкриват любовта й към скъпи марки.

Има слухове, че момичето е завършило училище във Великобритания.

Момичето обаче е обект на хейтърски коментари, заради демонстрацията на охолния си живот, макар че много руснаци в момента са в затруднено положение заради пандемията, за която се смята, че е неглижирана от баща й.
 Преди да бъде арестуван миналата неделя, опозицонерът Алексей Навални заяви във видеоклип, че тайната потомка на Путин живее в неприличен лукс.
Той разкри, че най-новата изгора на 68-годишният Путин е олимпийската шампионка по гимнастика Алина Кабаева, която „живее като кралица“.

Източник: Блиц.бг