Събития

Кметът на Борован изказа огромната си благодарност към всички лекари, акушери и медицински работници

  21.01.2021 15:40             
Кметът на Борован изказа огромната си благодарност към всички лекари, акушери и медицински работници

По случай 21 януари - деня на родилната помощ, кметът на община Борован инж. Десислава Тодорова уважи всички общопрактикуващи лекари и медицински сестри от Община Борован.  Инж. Тодорова изказа огромната си благодарност и почит към всички лекари, акушери и медицински работници. Всички медици получиха поздравителни адреси и подаръци от кмета на общината.

„Вашата професия дарява живот и е благословена. Бъдете здрави!  Запазете благородството на най - чистия момент в човешкия живот. Съхранете в душите си милосърдието, упоритостта и вярата, че всеки ден с Вашата помощ се ражда доброто!“, се обърна към медиците госпожа Тодорова.

Жените от село Борован, родили своите деца през 2020г. също получиха признание и подаръци за празника, те бяха приветствани от инж. Тодорова:

„Мили майки днешният празник ни зарежда с енергия и вяра, защото децата са нашето щастливо бъдеще, но без Вас, без Вашата нежност, сила и грижовност децата не могат. Пожелавам Ви да се грижите за вашите рожби с много спокойствие и всеотдайност. Дарете ги с цялата си любов и ги възпитавайте да растат като достойни граждани на нашето общество. Бъдете много здрави и щастливи!“.

За останалите села: Малорад, Добролево, Нивянин и Сираково подаръците се връчиха чрез кметовете на кметствата.

 Подаръците бяха раздадени при спазване на всички противоепидемични мерки, с оглед запазване здравето на всички присъстващи.

Честит празник ва всички, които празнуват днес!